23/03/13 RVVH 2-0 XerxesDZB

RVVH23/03/13Xerxez DZB
RVVH 2-0 XerxesDZB
Sportpark Ridderkerk
±450 toeschouwers
Hoofdklasse B Zaterdag

Op deze ijskoude middag hadden we eigenlijk niks ingepland staan. Toch konden wij zoals gewoonlijk de verleiding niet weerstaan om bij een leuke pot voetbal te gaan kijken.

RVVH ligt lekker dichtbij en speelt nog een belangrijke wedstrijd ook dus is onze keuze weer snel gemaakt.

Nog voor dat wij op het sportpark arriveerden stapelden de problemen zich al op. Het begon allemaal met een afgesloten weg. Toen bleek dat de gemeente Ridderkerk het ingenieuze idee had om een kermis neer te zetten op het parkeerterrein van RVVH. Dat bleek een groot probleem te worden aangezien er in de buurt ook nog een rommelmarkt te bekennen was, wat resulteerde in zeer weinig parkeerplekjes. Toch eentje gevonden en snel het terrein opgegaan.

Het was maar goed ook dat we dat snel deden want binnen 5 minuten valt het eerste gevaar van RVVH met een gelukje meteen in het net. Het Xerxes dat vandaag op het veld staat kan echt niet tippen aan het Xerxes dat er eigenlijk het hele seizoen al staat. Het juist zo sterke middenveld wordt compleet overlopen en speelt echt ver onder hun niveau. Vlak voor rust maakt RVVH terecht de 2-0 en zo staan de Rotterdammers voor een zware taak in de tweede helft.

Bij gebrek aan warmte doken wij de kantine in voor een biertje en vooral een warme hap. Na een paar minuten bemachtigen wij 2 plaatsen aan het raam en besluiten het vervolg van de wedstrijd maar vanaf deze plek te bekijken.

De verwarming draaide op volle toeren. Maar de spelers die op het veld stonden leken een stuk minder op dreef. RVVH blijft zonder goed te spelen de bovenliggende partij. Tot de 70e minuut gebeurd er eigenlijk helemaal niks en na een grote kans voor Xerxes wordt het opeens weer gezellig.

Xerxes merkt dat er misschien toch wat te halen valt en begint aan een offensief. Veel haalt het niet uit want RVVH krijgt de meeste kansen. Xerxes schiet nog wel een keertje op de paal maar de ruststand is tevens de eindstand. 2-0.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.