05/07/14 Heracles Almelo 10-0 Almelose Selectie

Almelose SelectieHeracles Almelo05/07/14 – 14:30
Heracles Almelo 10-0 Almelose Selectie
Sportpark Bornsestraat
± 900 toeschouwers
Vriendschappelijk

Na een deceptie bij VOC is het nu hopen dat de voetbalgoden ons beter gezind zijn. Heracles Almelo mag dan naar alle waarschijnlijkheid lager gaan eindigen dan Feyenoord, misschien oefenen ze beter. Zeker met een bijeengeraapt zooitje voetballers uit Almelo als tegenstander moet dit te doen zijn.

Voor de aftrap trakteert Bianco Nero ons op een goeie pyroshow. Ook tijdens de wedstrijd komt er ook nog het nodige andere vuurwerk en een rookpot tevoorschijn.
Overigens fluit Roelof Luinge, net als bij VOC, deze pot.

Na zes minuten scoort Menno Heerkes de openingstreffer. Na 10 minuten doet ook Bryan Linssen zijn duit in het zakje. Vervolgens is het aluminium een flinke spelbreker. Tot 4 keer toe. Pierik was namens de Almelose selectie dichtbij, Fledderus, Pelupessy en Tannane namens Heracles. Tussendoor weet Aleksei Kangaskollka het net wel te vinden. Hierna nog een keer, dit brengt ons tot een ruststand van 0-4.

In de rust hebben we de tijd om de schitterende oude tribune goed op de foto te krijgen.
Daarnaast wacht ons een aangename verassing in de vorm van Almelose vriendelijkheid. Na navraag bij de fanshop voor sjaals, waar ze zich verkeken hadden op de vraag vanwege het “goede” weer, wordt hulp geboden. Een held fietst voor ons, ook echt alleen voor ons, even heen en weer naar het Polman stadion om sjaals te gaan halen.

Vlak na rust arriveerd onze held weer en kiest één van ons blij zijn sjaal uit. Een heuse VIP-behandeling in Almelo. Als we de naam van deze man hadden geweten, hadden we hem vermeld. Deze man verdiend gewoon een lintje.

In de tweede helft zien wij tot ons grote genoegen dat Simon Cziommer het veld heeft betreden. De man die ooit zo’n fluwelen traptechniek had en werkelijk waar alles tot een doelpunt kan omtoveren zolang hij ruimte had.
Nog voordat we weer langs de lijn staan schiet Wout Weghorst de 0-5 binnen.
Daarna gebeurd er lange tijd niks, ideaal voor onze fotoronde rond het veld.

Na een gemiste penalty was onze hoop op een hele grote uitslag toch ver te zoeken.
Op het moment dat wij overleggen waar we het Nederlands elftal gaan kijken, staat Weghorst weer op. De 73e en 75e minuut zorgen er voor dat de beste man zijn officiële hattrick te pakken heeft. Met een 0-7 stand op het bord met nog een kwartier te gaan hopen wij toch stiekem op dubbele cijfers.
Dragan Paljic brengt de tussenstand op 0-8, nog 10 minuten te spelen.

De laatste tien minuten hopen we stiekem op een briljante ingeving van Cziommer.
Het is echter een Tsjech die ons de eerste dubbele cijfers bezorgt in 138 wedstrijden.
Jaroslav Navratil is degene die in de 80e minuut de negende binnenschiet.

Hierna moeten we lang wachten op de 10e treffer.
Echter is het weer de Tsjech die uitkomst bied met een droge knal van buiten de zestien. Belgen noemen het “de rechthoek”, kwamen we later op de dag achter, heeft ook zo zijn charme.

De eindstand is 10-0, onze grootste uitslag tot nu toe.

 

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.