19/02/2012 FC Groningen 3-0 PSV

19/02/12
FC Groningen 3-0 PSV
Stadion de Euroborg
22.334 toeschouwers
Eredivisie

Vandaag staat de wedstrijd tussen FC Groningen en PSV op de rol. Een wedstrijd tussen een ploeg uit vorm en een ploeg in vorm. Groningen heeft al drie keer op rij verloren, waaronder tussen van RKC (0-3) en uit bij VVV (2-0). Het spel van PSV is ook verre van goed maar gewonnen wordt er wel. Donderdag nog uit in Turkije bij Trabzonspor.

De auto word op een industrieterrein op loopafstand van het stadion gedropt. We nemen plaats in vak II. Een vak in het hoekje op de twee ring. We kijken uit op de Z-side. Enkele jaren geleden nog een van de betere sfeervakken van Nederland, nu is er slechts een klein groepje over dat weggestopt is in de hoek van de tribune.

De wedstrijd verloopt geheel tegen de verwachting in. Groningen is de bovenliggende partij en onder leiding van cultheld Suk wint het overtuigend van PSV. Zelf tekent Suk voor de fraaiste goal van de middag, een bal van 30 meter trof goal.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.