05/03/2012 Fortuna Sittard 2-0 MVV

 05/03/12
Fortuna Sittard 2-0 MVV
Trendwork Arena
7.852 toeschouwers
Jupiler League

Vandaag stond de inhaalwedstrijd Fortuna-MVV op het programma, de derby van het zuiden. Enkele jaren geleden waren deze clubs volop in het nieuws vanwege FC Limburg. MVV haakte als eerste af in dat plan en uiteindelijk is het op niks uitgelopen. Gelukkig maar.

Rond zes uur in de avond werd er bij het supporterscafe van Fortuna verzamelt voor een corteo richting stadion. Er was een grote groep aanwezig, zeker voor op een maandagavond. De sfeer zat er goed in en onder begeleiding van trommels, fakkels en vlaggen kwamen we een klein uurtje later aan bij het stadion. Snel werd er een pils en wat te snaaien gekocht en toen zochten we onze plekken op op de N-Side.

Op de tribune zat de sfeer er ook al goed in. Met een tifo-actie met een megadoek, vlaggen en fakkels werden de spelers begroet voor de aftrap. De Fortuna-spelers reageerden hier direct op en binnen de minuut lag de bal al in het net. Fortuna weet daarna echter niet door te drukken en 85 minuten lang schommelt de wedstrijd heen en weer. In de slotfase weet Fortuna dan eindelijk de wedstrijd te beslissen: 2-0.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.