07/04/2012 Haarlem-Kennemerland 2-0 Koninklijke HFC

07/04/12 
Haarlem-Kennemerland 2-0 Koninklijke HFC
Haarlem Stadion
±100 toeschouwers
Zaterdag 3e klasse B, West I

Al langere tijd was het een wens om een wedstrijd van het nieuwe HFC Haarlem te bezoeken. Er kwamen positieve geluiden vanuit die kant. The Red-Blue Army zou zich voor een deel weer verzameld hebben en voor een leuke sfeer zorgen tijdens de wedstrijden. Er zijn voldoende filmpjes op internet die dit verhaal bevestigen. Wij troffen het echter niet zo. Of het lag aan het paasweekend,  het trieste weer of de belabberde wedstrijd is onbekend, maar van de sfeergroep hebben we niks gehoord.

De tweede reden om naar Haarlem af te reizen was het oude stadion aan de Jan Gijzenkade. De eerste staantribune aan de korte zijde is al gesloopt, en de volgende zal snel volgen. De lichtmasten zijn al ontmanteld dus rede te meer om zo snel mogelijk daar nog een kijkje te gaan nemen.

De wedstrijd was van een verschrikkelijk niveau. De ploeg uit Haarlem-Noord speelde slap en zonder enige inspiratie. Dat terwijl Haarlem-Kennemerland toch echt moet winnen wil het in de race blijven voor een periodetitel. Het in degradatienood verkeerden Koninklijke HFC had echter het beste van het spel en wist, zonder echt dreigend te zijn, de wedstrijd te domineren.

In de tweede helft speelt Haarlem-Kennemerland beter en loopt het uiteindelijk uit naar 2-0.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.