19/05/12 RVVH 2-1 ASWH

19/05/12
RVVH 2-1 ASWH
Sportpark Ridderkerk
± 2000 toeschouwers
Play-offs promotie Hoofdklasse B Zat.

De titel in de hoofdklasse B is vorige week zaterdag naar SVV Scheveningen gegaan. Thuis wisten ze Excelsior Maassluis met 4-0 te verslaan. Hierdoor grepen Kozakken Boys en ASWH op de laatste speeldag naast de titel. Veel tijd om hierover te treuren was er echter niet. Samen met RVVH gaan ze strijden voor promotie richting de topklasse. De eerste fase is een poule, waarin iedereen één keer tegen elkaar speelt. De eerste wedstrijd is deze poule was RVVH-ASWH.

Ruim op tijd arriveren we voor deze wedstrijd in een zonovergoten Ridderkerk. Het sportpark is dan al gezellig druk en wij zoeken een mooi plekje op het terras om daar te kunnen genieten van het zonnetje en een biertje.
RVV Hercules is de bovenliggende partij in een tamme eerste helft. Het creëert de meeste kansen, maar ook ASWH laat zich niet onbetuigd. In de blessuretijd van de eerste helft word de ban gebroken. Rixoort scoort de 1-0 voor RVVH.

Twee minuten na rust is het weer raak. Weer voor RVVH, weer door Roel van Rixoort. ASWH blijft het proberen maar erg succesvol is het niet. Met nog een kwartier op de klok word dan toch de opening gevonden. Öztürk tekent voor de 2-1. In het tumult daaropvolgend krijgt de keeper van RVVH rood.

Met een man meer grijpt ASWH het initiatief. De grootste kans komt uit een vrije trap die buiten het bereik van de keeper op de paal komt. Meer zit er niet in voor ASWH en de wedstrijd eindigt in een 2-1 overwinning voor RVVH. De winnaar speelt zaterdag 26 mei uit tegen Kozakken Boys, terwijl ASWH dinsdagavond al mag proberen om op eigen veld Kozakken Boys te verslaan.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.