27/06/12 Eerste training Feyenoord

27/06/12
Eerste training Feyenoord
Stadion Feijenoord
± 8000 toeschouwers

Slechts twee en een halve week geleden zagen we de laatste wedstrijd van het seizoen 2011-2012. De tussenliggende weken werden gevuld met een dramatisch WK. De twee landen met de mooiste supportersschare (Ierland en Engeland) mochten al voortijdig hun biezen pakken. De rest van het EK boeit dan ook totaal niet meer.

Gelukkig beginnen deze week de trainingen weer bij de clubteams. Woensdag begonnen zowel Ajax als Feyenoord aan het nieuwe seizoen. Aangezien de training bij Feyenoord al jaren de naam heeft van dé meest spectaculaire, was de keuze snel gemaakt.

Dit bleek een juiste keuze te zijn. Ruim 8000 man had zich verzameld in de Kuip om hun helden voor het eerst aan het werk te zien voor het nieuwe seizoen. Aanwinsten Lex Immers, Daryl Janmaat, John Goossens, Ruud Vormer en Mitchell Te Vrede werden welkom geheten en spelers als Cabral en Leerdam werden aangespoord om nu toch maar eens bij te tekenen.

Dat er meer dan voldoende vuurwerk mee naar binnen was genomen werd al snel duidelijk. Het legioen begon alvast met een kleine pyro show terwijl er nog geen speler op het veld was. Bij de opkomst van de spelers werd dit nog eens dunnetjes overgedaan.

De selectie beperkte zich tot wat loop- en rek en strekoefeningen. Op het eind werd afgesloten met een slap partijspel.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.