02/09/12 K. Rupel Boom FC 4-2 KSV Bornem

02/09/12
K. Rupel Boom FC 4-2 KSV Bornem
Gemeentelijk Parkstadion
± 1.800 toeschouwers
3de Nationale Klasse A

Vandaag een potje in de marge, net over de grens bij onze onderburen. Boom nam het op tegen de buren uit Bornem. In een zonnig, en goed gevuld, Parkstadion begint Boom goed aan het duel. Het heeft dan ook wat recht te zetten na de 4-3 nederlaag tegen Ronse, waar het tot twee keer toe een voorsprong weggaf.  Via een van richting verandert schot valt vrij snel de 1-0 voor Boom. Dat duidelijk de bovenliggende partij is in de beginfase van dit duel.

Na de goal komt Bornem echter langzaam in het spel en is uiteindelijk ook sterker dan Boompkes en dat lijdt na een half uurtje spelen tot de 1-1. Tien minuten later is het alweer raak en kan Bornem gaan rusten met een 1-2 voorsprong.

Het Gemeentelijk Parkstadion heeft één in het oog springende tribune aan de lange zijde staan. Aan de overkant is er een kleine staantribune waar zowel de sfeergroep van Boom als de uitsupporters gestald zijn. Aan beide korte zijdes is er een ronde staantribune opgetrokken. Deze is slechts achter één van de twee goals geopend.

Vlak na rust ging Boom furieus op zoek naar de aansluitingstreffer. Al snel kreeg Boom een strafschop toegewezen maar deze werd gestopt door Bornem-doelman Baert. Niets leek meer te lukken voor de thuisploeg. Deze toonde echter karakter en knokte zich terug in de wedstrijd. Na twintig minuten spelen in de tweede helft maakt Kocaslan de verdiende gelijkmaker. Een kwartiertje later neemt KRPFC zelfs de voorsprong, die het in de slotminuten weet te verdubbelen door een ditmaal raak geschoten penalty.

Na de wedstrijd word er nog een biertje gedronken in het supportershome van Rupel Boom, samen met de Bornem-supporters. Hierna vertrekken we weer met een voldaan gevoel richting het noorden.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.