29/09/12 VV Montfoort 2-1 Sportlust’46

29/09/12
VV Montfoort 2-1 Sportlust’46
Sportpark Hofland
± 450 toeschouwers
Hoofdklasse A Zaterdag

Drie dagen na de bekerkraker FC Utrecht – Ajax trekken we weer richting provincie Utrecht. Met de auto deze keer en met Montfoort als eindbestemming. Op de heenweg word gereisd via Gouda, Woerden en Utrecht om de sportcomplexen van resp. De Jodan Boys,  -tegenstander van vandaag- Sportlust’46 en USV Elinkwijk te vincken.

Een paar minuten voor de aftrap arriveren we op Sportpark Hofland dat gezellig druk is voor deze provinciale derby. Met een lekker najaarszonnetje waren er ergere plekken te bedenken dan Montfoort om op dat moment te zijn.

De wedstrijd begint uitstekend voor Montfoort, binnen enkele minuten ligt de bal al in het net. Sportlust kwam na een half uur spelen weer op gelijke hoogte. Een 1-1 ruststand is een goede weergave van de verhoudingen op het veld.

Aan het begin van de tweede helft is Sportlust duidelijk de sterkere partij. Echter weet het dit overwicht niet uit te drukken in goals. Zoals de oude voetbalwet al zegt is het danwachten op de goal aan de andere kant. Deze valt uiteindelijk ook in de 78e minuut uit een penalty. Montfoort weet de 2-1 vast te houden en doet door deze overwinning weer mee om de bovenste plekken in de Hoofdklasse A.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.