06/10/12 SV Heinenoord 1-2 VV Smitshoek

06/10/12
SV Heinenoord 1-2 VV Smitshoek
Sportpark De Tienvoet
±400 toeschouwers
Hoofdklasse B Zaterdag

Met een flinke haast trokken we richting Heinenoord voor de eerste wedstrijd van vandaag. Twee van de drie nieuwkomers in de hoofdklasse B tegenover elkaar. Beide ploegen doen het redelijk maar de onderste drie plekken zijn voor allebei niet uit het zicht.

Slechts één minuut voor de aftrap kwamen we aan bij Sportpark De Tienvoet. Maar de auto kwijt kunnen was weer een nieuwe opgave. SV Heinenoord kampt met een parkeer probleem waar een gemiddelde BVO jaloers op is.

Enkele minuten na de aftrap kwamen we binnen op het sportpark, waar de stand op dat moment nog 0-0 was. Dat zou het de gehele eerste helft blijven. Het was een gelijk opgaand potje voetbal met aan beide kanten gevaar voor de goals.
In de tweede helft drukt de scheidsrechter zijn stempel op de wedstrijd. Mitch Franssen van Heinenoord maakt hands en de scheidsrechter bestraft dat met een rode kaart en een penalty. Deze word benut door Gerrit Jan Achterberg en Smitshoek staat dus voor. In ondertal gaat Heinenoord toch op zoek naar de gelijkmaker en is ook even de bovenliggende partij. Dit komt tot een einde als Smitshoek de 0-2 binnenschiet.

De thuisploeg komt in de slotfase nog wel terug tot 1-2 maar weet de gelijkmaker niet meer te forceren. Wij duiken na het eindsignaal snel weer de auto in. Op naar het zuiden des lands.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.