10/11/12 ASWH 1-2 RVVH

10/11/12
ASWH 1-2 RVVH
Sportpark Schildman
±1.000 toeschouwers
Hoofdklasse B Zaterdag

Wij bekijken altijd wedstrijden, zo ook op deze grauwe zaterdag, een dag waar de zon nergens te bekennen valt. De hoop op een zonnetje hebben we al lang opgegeven maar toch vertrekken wij goed gehumeurd richting Hendrik Ido Ambacht voor weer eens een wedstrijdje van ASWH.  RVVH is de tegenstander, de buren uit Ridderkerk.
Ook in de kou was sportpark de Schildman goed gevuld. Wij duiken zoals gewoonlijk weer het terras op voor bier. De parasols stonden nog uitgeklapt, en wij kwamen tot de conclusie dat die dingen eigenlijk multifunctioneel zijn.  We hoeven maar 1 stap naar achter te zetten en we staan overdekt (just in case…).

Maargoed, er werd ook nog gevoetbald. ASWH opent goed en het lijkt een kwestie van tijd voordat de bal het doel van RVVH in verdwijnt. Het tegenovergestelde gebeurd, RVVH neemt een vrije trap en die gaat snoeihard de kruising in. ASWH blijft nog steeds beter, alhoewel kan je van geen van beiden echt zeggen dat ze goed speelden.

In de tweede bedrijf gaan beide teams net zo vrolijk werden en uiteindelijk is het zo ver. Een goed genomen corner wordt ingekopt door topscoorder Van Dommelen en zo wordt het 1-1.
Iedereen verwacht dat ASWH er nu meteen overheen zal lopen maar net zoals in de eerste helft gebeurd het tegenovergestelde. RVVH komt een paar minuten na de gelijkmaker meteen weer op voorsprong door een goedgenomen vrije trap.
ASWH knokt voor wat het waard is, schiet nog op de lat, maar het is RVVH dat met het nodige hangen en wurgen met de 3 punten huiswaarts kan keren.

Ondanks dat de wedstrijd voor een derby rustig verlopen was breken na de wedstrijd wat opstootjes uit. Over wat er precies gebeurde gaan vele verhalen te ronde, geen van dezen zijn te bevestigen. Wel is duidelijk dat er een flink aantal klappen is uitgedeeld door spelers van beide partijen, zo blijkt het tegenwoordig zelfs bij een derby in de Zaterdag Hoofdklasse B dat er politie op het terrein nodig is…

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.