17/11/12 Queens Park Rangers 1-3 Southampton

17/11/12
Queens Park Rangers 1-3 Southampton
Loftus Road
18.174 toeschouwers
Premier League

Ondanks de ambitieuze en steenrijke eigenaar – Tony Fernandes – van QPR wil het nog niet echt vlotten dit seizoen met de poepchique club uit West Londen. Elf wedstrijden waren er inmiddels gespeeld en daarin werden slechts 4 puntjes gehaald. Nog geen enkele keer werd er gewonnen. Zaterdag was de dag dat alles om zou moeten voor The R’s. Nummer 19 Southampton komt op bezoek op Loftus Road en zij doen het met één winst en twee gelijke spelen niet veel beter dan QPR.

Queens Park startte met grote namen als Julio Cesar, Anton Ferdinand, Bosingwa, Diakte, Traore, Djibril Cisse, Taarabt en Granero. Op bank hadden ze nog spelers als Kieron Dyer, Shaun Wright-Phillips en Fabio Da Silva. Als je dan ook nog bedenkt dat spelers als Bobby Zamora en J.S. Park niet eens bij de wedstrijdselectie zaten, dan is het niet te bevatten dat deze ploeg helemaal onderaan staat.

Toen de wedstrijd begon werd dit al snel wel duidelijk. QPR speelde laf en zonder enige visie. Southampton kon doen wat het wilde en schoten twee keer raak in de eerste helft. Terwijl de ruim 3.000 meegereisde supporters aan de overkant een feestje vieren roepen de QPR supporters om het ontslag van manager Hughes. “You’re getting sacked in the morning!”
Van enige sfeer of beleving was van de kant van QPR verder geen spraken. Een kansloos groepje stond helemaal weggestopt in de hoek van het stadion wel wat op een trommel te rammen, maar dit was absoluut niet noemenswaardig. Af en toe een massaal “Come on you R’s” (belachelijke bijnaam trouwens) was het enige wat verder te horen viel in West Londen vandaag.

Het begin van de tweede helft is iets beter van de kant van QPR. Met enige moeite word een aansluitingstreffer geforceerd, maar verder houden The Saints makkelijk stand. Onbegrip rolt van de tribunes als Hughes vervolgens besluit met Da Silva en Derry een verdediger en een verdedigende middenvelder in de ploeg te brengen. Alsnog weet Southampton de 1-3 te maken en dan is het over met de ambities van QPR. Southampton weet een gat te slaan van 5 punten naar QPR.

Hughes werd overigens niet ontslagen de volgende morgen maar met wedstrijden tegen Manchester United, Sunderland en Aston Villa voor de boeg lijkt dit slechts een kwestie van tijd.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.