27/11/12 VV Barça 0-9 ASWH

27/11/12
VV Barça 0-9 ASWH
Sportpark Heksenwiel
±35 toeschouwers
Disctrictsbeker, Zuid I

Dat er bij de districtsbeker een hoop
-deelname aan de landelijke KNVB Beker- te winnen is, valt aan de publieke belangstelling niet te merken. Slechts een handjevol supporters had de moeite genomen om de wedstrijd tussen VV Barça (4e klasse) en ASWH te bezoeken.
De wedstrijd werd gespeeld op Sportpark Heksenwiel van BSV Boeimeer, toevalligerwijs de tegenstander van ASWH 2 in deze ronde van de beker (4-1 overwinning voor ASWH 2)
Eerder werd echter aangekondigd dat de wedstrijd op het terrein van Advendo zou worden gespeeld dus dat was ook de plek waar wij waren om tien voor acht. Toen we erachter kwamen dat we fout zaten hebben we half Breda-by-night gezien en kwamen vlak voor rust aan op Sportpark Heksenwiel.

Van een afstandje hoorde we flink van vuurwerk gaan en toen we dichterbij kwamen bleek dat het op en rondom het speelveld was afgestoken. Dit had flinke rookontwikkeling tot gevolg en de wedstrijd heeft enige tijd stil gelegen. De stand was 0-2 toen wij aankwamen en dit werd ook de ruststand. Elvis Versluis had de score geopend in de tiende minuut waarna de marge na ruim een half uur verdubbeld werd door Mitchell van Esveld.

In de tweede helft werd er beduidend meer gescoord. ASWH loopt kinderlijk eenvoudig uit naar 0-9 mede door een hattrick van Alexander van Dommelen. Het is dat de scheidsrechter het al na 87 minuten mooi vond geweest, anders had de tiende ook nog kunnen vallen.
Het mocht niet zo zijn, maar ASWH boekt toch een zeer fraaie overwinning en speelt thuis tegen Unitas’30 in de volgende ronde. ASWH 2 speelt ook thuis tegen hoofdklasser Baronie.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.