06/04/13 CSV Apeldoorn 2-2 VVA’71

CSV Apeldoorn06/04/13VVA'71
CSV Apeldoorn 2-2 VVA’71
Sportpark Orderbos
±750 toeschouwers
Hoofdklasse A Zaterdag

Een dag na de wedstrijd FC Dordrecht – Sparta Rotterdam bezocht te hebben gingen wij op voor onze tweede wedstrijd dit weekend. Al vroeg de trein in want de eindbestemming was Apeldoorn. Een wedstrijd in de hoofdklasse A staat op het programma van de plaatselijke CSV en de tegenstander van vandaag is de nummer twee VVA’71.

Ons bezoek aan Apeldoorn kon natuurlijk niet als een succes worden beschouwd als wij niet het sportpark Berg En Bos van de failliete buurman AGOVV bezocht hadden. In het zonnetje zetten wij dit stadion met een zeer antieke tribune op de foto terwijl op het veld de jonkies van AGOVV en Fortuna Sittard staan te bikkelen. Een paar foto’s geschoten en nu al voldaan door naar de wedstrijd een kilometertje verderop.

We komen keurig op tijd aan en duiken maar meteen de kantine in voor de nodige bekertjes bier en een vette hap. Bij de frituur was niet alleen het eten om op te eten, de dames van de kantine mochten er zeker zijn.

Snel  “De Balkonside” opgedoken waar wij keurige eersterangs plekjes bemachtigen en we zijn er helemaal klaar voor.
CSV Apeldoorn gaat als een raket van start en maakt na 5 minuten al het eerste doelpunt van de wedstrijd. VVA heeft vrij weinig in te brengen en komt zelfs op een 2-0 achterstand wanneer CSV het net alweer weet te vinden. Er waren nog geen 10 minuten gespeeld, logischerwijs begint iedereen dan ook te hopen op 10 doelpunten, ookal bracht alleen de echt dronken aanhang het ten gehore.
Het vervolg van de eerste helft is niet echt heel boeiend alleen de spits van CSV weet nog één keer de kruising te raken.

Ook nog het vermelden waard is dat de speaker van de terras het niet eens was met een beslissing van de scheidsrechter (buitenspel), en vervolgens keihard door z’n speaker schreeuwt: NOOIT!!. Waarschijnlijk heeft de beste man inspiratie opgedaan in Tsjetsjenië.
Beetje lachwekkend was het wel, maar hij leeft wel mee met z’n club tenminste.

In de rust uiteraard weer even gaan kijken hoe het ervoor stond met onze dames van de frituur en snel weer naar buiten voor de tweede helft op deze best zonnige lentedag.

De tweede helft geeft een ander beeld. CSV is nog steeds wel de betere ploeg maar VVA begint enigszins op de ploeg te lijken die het hoort te doen en test de keeper een aantal keer. Met nog een kwartier te spelen is het raak voor de gasten. Eindelijk wordt het net gevonden en horen wij een flink aantal meegereisde supporters juichen.
De Balkonside begint een aantal liedjes te zingen om het club vooruit te krijgen maar echt helpen doet het niet.

Toch lijkt CSV de 3 punten in Apeldoorn te gaan houden omdat de gasten niet echt veel creëren. Net op het moment dat wij de hoop al opgegeven hadden op een doelpunt valt vlak voor de blessuretijd alsnog de gelijkmaker. Zo eindigt deze leuke pot voetbal in 2-2 en mogen beiden teams eigenlijk wel tevreden zijn met een punt.

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.