25/08/13 CF Badalona 0-0 AE Prat

AE PratCF Badalona25/08/13
CF Badalona 0-0 AE Prat
Estadio Camp del Centenari
± 300 toeschouwers
Segunda División B

Aan alle leuke dingen komt helaas een eind, zo ook aan onze trip naar Barcelona.  Om 3 uur s ’nachts zouden wij ons hotel verlaten en weer koers zetten naar onze woonplaats. Uiteraard konden wij het niet laten om nog even een wedstrijdje mee te pakken op onze afscheidsavond. Badalona speelde hun eerste competitiewedstrijd thuis tegen Prat, nog een derby ook.

Zoals gewoonlijk vertrokken wij met de metro richting onze wedstrijd. Redelijk op tijd arriveerde wij op het eigenlijk best wel schattige terrein van Badalona. Waar we naar binnen moesten was ons voor een tijdje een raadsel, maar uiteindelijk konden ook wij onze plekjes op de tribune zoeken.

Er bleek ongeveer een gelijkwaardig aantal supporters van Badalona als Prat op deze pot afgekomen te zijn. Het onderscheidt was heel simpel te maken, bij Badalona waren 95% van de supporters al met pensioen en over tien jaar waarschijnlijk dood. Bij Prat lag de gemiddelde leeftijd iets lager.

De wedstrijd zelf was vrij saai. De spelers van Prat leken de wedstrijd dood te willen maken door maar bij ieder duel te gaan kermen van de pijn, dit viel echter zwaar tegen aangezien er van de veertien gevallen van zogenaamd pijn lijden de bal maar één keertje buiten werd gespeeld en ook de scheidsrechter floot niks af.

Prat kwam al snel bijna op voorsprong maar hun inzet werd van de lijn gekopt. Daarna kakt de wedstrijd ontzettend in en de tempratuur daalt per minuut. Dit maakt het bijna onaangenaam om de wedstrijd te aanschouwen en gelukkig mogen wij een minuutje voor rust een schot op doel noteren van Badalona..

Bier werd hier ook niet verkocht en zo gingen wij na een troosteloze eerste helft zonder bier weer de tribune op voor de volgende helft.

De tweede helft is van een nog enigszins redelijk niveau en Badalona krijgt een aantal kansen om op voorsprong te komen. Dit lukt helaas niet en zo worden wij op onze laatste Spaanse zomeravond getrakteerd op een saaie 0-0 eindstand…

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.