21/12/13 ASWH 4-1 VV Oosterhout

21/12ASWHVV Oosterhout/13
ASWH 4-1 VV Oosterhout
Sportpark Schildman
± 200 toeschouwers
Districtsbeker Zuid I

“Als ik me verveel, dan ga ik naar ASWH.” De ietwat aparte openingszin van het clublied was voor vandaag volledig van toepassing. Oosterhout-thuis is nou niet de wedstrijd waar de gemiddelde supporter naar uitkijkt, al helemaal niet als deze om de Districtsbeker gaat, wedstrijden waar sowieso bijna geen publiek op afkomt.
Toch, met het gedrocht “winterstop” om de hoek, was het voor ons een prachtpot, nog één keertje foebelle kijken in 2013. De combinatie met de kerstborrel na afloop maakte het helemaal een mooie afsluiter.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. ASWH speelde slecht, heel slecht. De 1-0, van Van Driel was wel zeer fraai. Van dichtbij een lobje voor de keeper. Oosterhout weet warempel nog op gelijke hoogte te komen voor rust, waardoor de beide elftallen met 1-1 gaan rusten.
Van de tweede helft hebben we, eerlijk gezegd, niet veel meegekregen. De warmte van de kantine, het bier dat rijkelijk vloeide dankzij onze charmante bardames en natuurlijk het rad van fortuin waar je een kip van de lokale supermarkt kon winnen waren veel interessanter dan het voetbal buiten.
ASWH prikte er nog een paar in en eindigt uiteindelijk op 4-1. Ons kan het eigenlijk vrij weinig schelen. ASWH overwintert in de Districtsbeker, waarbij het enige doel is de halve finales halen om zo, volgend jaar, weer aan de KNVB Beker mee te mogen doen. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de lootjes. Een kip winnen, wie wil dat nou niet? Het is ons helaas niet gegund.

We drinken er nog een paar op het nieuwe jaar alvast en sluiten hiermee 2013 af. In januari gaan we weer vrolijk verder waar we gebleven zijn.
Iedereen fijne feestdagen gewenst, drink niet te veel (doen wij ook niet) en tot volgend jaar.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.