09/03/14 SV Venray 0-2 SV Deurne

09/0SV DeurneSV Venray3/14 – 14:30
SV Venray 0-2 SV Deurne
Sportpark De Wieën
± 200 toeschouwers
Hoofdklasse B Zondag

Groots werd de Peelderby op de site van SV Venray aangekondigd. Een grote deceptie zou het later blijken te worden.
Dat het zondagvoetbal problemen heeft om publiek te trekken is al enige tijd bekend. Niet voor niets maken veel clubs de overstap van de Zondag naar de Zaterdag en hebben het er zelfs voorover om flink terug te worden gezet. (onder andere SC Feyenoord en FC Hilversum) Ook vandaag was de opkomst alles behalve spectaculair. Een mannetje of 200 bevolkte het zonnige sportpark voor deze wedstrijd, met toch, grote belangen. De thuisploeg stond voorafgaand aan dit duel vier puntjes boven de streep, terwijl Deurne slechts drie punten erboven stond. Dankzij de hele kleine verschillen op de ranglijst begon Venray aan deze wedstrijd als linker-rijtje-ploeg, maar toch is het nog allerminst zeker van behoud.

Van behoud zal in ieder geval geen sprake zijn als de ploeg blijft spelen zoals ze vandaag deden. Venray toonde geen enkele inzet en Deurne, wat zelf ook absoluut niet sterk speelde, had geen kind aan de thuisploeg. Kans op kans werd gecreëerd in de openingsfase en het was klein wonder dat het tot de 27e minuut duurde dat de 0-1 viel. Venray had tot dat moment nog niks gecreëerd en was dit ook niet van plan in de rest van de wedstrijd.

Deurne speelt in de tweede helft de wedstrijd simpel uit en weet er, zonder zelf ook maar één moment in de problemen te komen, nog eentje bij te prikken.
Enkel het weer was aangenaam vandaag, de rest: snel vergeten. Venray – Deurne, 0-2.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.