15/05/16 KSK Halle 1-0 KFC Eendracht Zele

KSK HalleKFC Eendracht Zele15/05/16 – 16:00
KSK Halle 1-0 KFC Eendracht Zele
Lamme Guiche
± 200 toeschouwers
4e Nationale Klasse P/O

Nadat wij vorige week schreven over een vermoedelijke wedstrijd van Eendracht Aalst is er in de tussentijd veel veranderd. Het eerste plan viel in duigen omdat Aalst met maar liefst 0-5 wist te verliezen van het stelletje koekenbakkers uit La Louvière. De twee andere wedstrijden die wij op het oog hadden werden verplaatst vanwege een kermis en pinksteren. Hierdoor zaten wij met de handen in het haar wat voor wedstrijd wij dit weekend uit de hoge hoed zullen toveren. Uiteindelijk komen we uit bij KSK Halle, dat zich via de play-offs richting de derde klasse (heet volgend seizoen Tweede Klasse Amateurs) van België wil gaan begeven.

Wanneer wij arriveren bij het pittoreske sportpark zien wij meteen dat dit wel eens een lange middag kan gaan worden. Van supporters is weinig sprake en het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor donkere wolken. Een sjaal hebben ze dan weer wel, maar een logo is niet te bekennen dus deze laten wij links liggen.
Wij nemen al liggend plaats op onze privé zijde en aanschouwen dat KSK Halle de zaakjes keurig voor elkaar heeft een kans op kans produceert.
Uiteindelijk is het na 17 minuten raak wanneer Antonio Buscema binnen kopt. Het heeft er dan alle schijn van dat de fusieploeg een gemakkelijke middag gaat hebben.

In het vervolg lijkt het tot dan aangenaam voetballende Halle zijn inspiratie verloren en laat het Zele steeds beter in de wedstrijd komen, zonder dat het ook maar enig gevaar weet te stichten.
Wij vermaken ons nog het beste met de scheids die de touwtjes graag iets te strak in handen heeft. Daarnaast verzinnen wij, om de tijd te doden, een spelletje waarbij we steentjes tegen een dwarsbalk van het hekje proberen te gooien. Hier gaan we helemaal in op, maar het spel is zo tam dat het ons eigenlijk een zorg is wat er allemaal gebeurd op het veld. Opveren hoeven we logischerwijs ook niet in de tussentijd.

In de tweede helft deelt de scheids nog een rode kaart uit aan de aanvoerder van Zele en zo lijkt de wedstrijd helemaal ten einde. Halle probeert de score nog op te voeren maar faalt hier wonderbaarlijk genoeg keer op keer in. Zo blijft het bij 1-0 en keren wij weer snel huiswaarts.

Volg ons op Twitter en Instagram, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.