16/07/16 VV Baronie 0-3 NAC Breda

VV BaronieNAC Breda (2)16/07/2016 – 17:00
VV Baronie 0-3 NAC Breda
Sportpark de Blauwe Kei
2.300 toeschouwers
Vriendschappelijk

De volgende halte in de voorbereiding op het komende seizoen ligt voor ons in Breda. VV Baronie bestaat 90 jaar en dit wordt gevierd met een wedstrijd tegen de grote broer uit de stad. Geen betere manier om een feestje te vieren dan met zoveel mogelijk mensen, en dat lukt aangezien NAC altijd een grote supportersschare op de been brengt.

Er hangt een gezellige, gemoedelijke sfeer op het sportpark. Volgens goed Brabants gebruik schalt de ene na de andere carnavalskraker door de speakers en is het bestellen van bier een stuk gemakkelijker dan het bestellen van een niet-alcoholische drank. Voor ons is het ook feest, aangezien wij nagenoeg meteen een sjaal op de kop weten te tikken.

Tot zover het feest. Onze blije gezichten vergaan al snel wanneer we langs de lijn staan. Eerst krijgen we een fanfare die veel te lang doorspeelt, daarnaast is het zonnetje ondertussen ook vertrokken. De wedstrijd opent vrij verrassend met Baronie als bovenliggende partij. De thuisploeg raakt onder andere de lat en voetbalt echt een stuk beter. NAC, met een fors aantal reservespelers, krijgt pas grip op de wedstrijd wanneer Jeff Stans in de blessuretijd van de eerste helt de score opent.

In de rust breekt het zonnetje weer door en gaan we er maar weer eens goed voor zitten. Echter dutten we al snel weg aangezien de eerder genoemde fanfare het voor elkaar krijgt om 10 minuten te lang door te spelen. Nadat de scheidsrechter het eindelijk voor elkaar krijgt om ze van het veld te verjagen kunnen we aan de tweede helft beginnen.

Het voetbal wordt er niet beter op maar met deze temperatuur is voetbal kijken nooit een straf. Naarmate de tijd vordert maken de gasten nog twee treffers. Adarabioyo en Dessers krijgen de doelpunten op hun naam en zo voorkomen ze een mogelijke blamage. Met een 0-3 eindstand verlaten wij het terrein en vluchten we weer snel terug naar boven de rivier.

Volg ons op Twitter en Instagram, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.