23/07/16 Feyenoord 2-1 Valencia CF

FeyenoordValencia CF23/07/16 – 20:00
Feyenoord 2-1 Valencia CF
Stadion Feijenoord
43.000 toeschouwers
Vriendschappelijk

Feyenoord heeft een uitstekende voorbereiding achter de rug en ook de laatste vriendschappelijke wedstrijd werd door de Rotterdammers in een winstpartij omgezet. Na iets meer dan een half uur spelen opende de nieuwe spits, Nicolai Jørgensen, de score. De voorsprong was op dat moment verdient. Feyenoord had een veldoverwicht en onder andere Kuijt en El Ahmadi stelden keeper Diego Alves op de proef.

In de rust wisselden de Spanjaarden negen keer, om een kwartier later ook hun laatste twee basisspelers nog naar de kant te halen. Aan het wedstrijdbeeld veranderde echter weinig. Valencia was dan wel beter dan in de eerste helft maar veel verder dan een paar halve kansen kwamen de gasten uit de sinaasappelstad niet. De gelijkmaker kwam dan ook geheel onverwacht. Een vrije trap werd door Álvaro Medrán met veel effect achter Feyenoord’s vierde doelman – Pär Hansson – getrapt.

De Rotterdammers leken echter niet uit het veld geslagen en werden nog enkele malen gevaarlijk. Verdediger Eric Botteghin zag eerst nog een doelpunt van hem afgekeurd worden, maar vlak voor het eindsignaal sloeg de Braziliaan weer toe. Uit een corner knikte hij de 2-1 binnen en zette daarmee een, voor Feyenoord, prima eindresultaat in de boeken.

Volg ons op Twitter en Instagram, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.