20/08/16 NEC Nijmegen 2-1 SC Heerenveen

NECSC Heerenveen20/08/16 – 20:45
NEC Nijmegen 2-1 SC Heerenveen
Goffertstadion
9.500 toeschouwers
Eredivisie

Met NEC en Heerenveen treffen twee clubs elkaar die met gemixte gevoelens terugkijken op de eerste competitiewedstrijden. Beide clubs zijn nog ongeslagen, maar hebben tevens nog geen wedstrijd gewonnen. Winst vandaag zou voor beide clubs dan ook een keurige vijf uit drie opleveren en het behoud van de ongeslagen status.

NEC, vooraf nog een vreemdelingenlegioen zonder clubgevoel genoemd, ging er vanaf het begin vol voor. Ook de gasten uit Friesland zochten waar mogelijk de aanval. Veel kansen leverde het aan het begin niet op, maar na een half uurtje is het raak via centrale verdediger Dumic. Lang kunnen de rood-groen-zwarten niet van hun voorsprong genieten, want enkele minuten later is het alweer gelijk via Van Amersfoort.

Na rust komt de thuisploeg wederom op voorsprong, ditmaal via de Duitser Ofusu. De Nijmegenaars geven het ditmaal niet meer uit handen en mogen daarom de eerste driepunter van het seizoen bijschrijven.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.