28/08/16 VC Vlissingen 1-0 SV DOSKO

VC VlissingenSV Dosko28/08/16 – 14:00
VC Vlissingen 1-0 SV DOSKO
Sportpark Irislaan
± 250 toeschouwers
Hoofdklasse B Zondag

Met een vertraging van ongeveer een kwartier begonnen VC Vlissingen en SV DOSKO deze zondag aan de tweede speelronde in de Hoofdklasse B. De vertraging werd veroorzaakt door het doelnet dan in één van beide goals niet goed vast zat.
Nadat dit euvel verholpen was ontspon zich een wedstrijd waarin de gasten in eerste instantie beter waren. Ze creëerden meer kansen en leken gevaarlijker. Toch wilde de bal er niet in. Beide ploegen waren erg afwachtend en met het woord “saai” kon de eerste helft het beste omschreven worden.

VC Vlissingen is de enige profclub die Zeeland ooit gekend heeft. Nadat de club in 1989 drie profclubs uitschakelde en doordrong tot de kwartfinales van het bekertoernooi werd besloten dat VC Vlissingen maar het profavontuur moest aangaan. Dit avontuur was een kort leven beschoren. Na twee seizoenen werd de stekker er alweer uitgetrokken. Er was te weinig animo voor betaald voetbal in Zeeland en de club viel terug naar de amateurs.

Ook de wedstrijd van vandaag kon niet rekenen op grote publieke belangstelling. Ondanks het fraaie zomerweer was het niet druk. In de tweede helft kwamen beide ploegen iets meer aan voetballen toe. Er was niet een ploeg die duidelijk beter was, maar Vlissingen was wel de enige die zou weten te scoren. Uit een onvervalste counter kwamen de Zeelanders op 1-0. De gasten uit Bergen op Zoom zouden niet meer in staat blijken te zijn hier nog wat aan te veranderen. Vlissingen pakt hierdoor de tweede overwinning op rij en start uitstekend aan het nieuwe seizoen.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.