03/09/16 KSK Heist 0-3 KFC Oosterzonen

ksk-heistkfc-oosterzonen03/09/16 – 20:00
KSK Heist 0-3 KFC Oosterzonen
Gemeentelijk Sportcentrum
± 1.000 toeschouwers
1e Klasse Amateurs

Vanwege de hervormingen in de Belgische competitie er is een nieuwe divisie in het leven geroepen in de vorm van de First Amateur Division. Voor ons is dit uiteraard genoeg om maar eens te aanschouwen wat deze divisie allemaal te bieden heeft. De eerste speelronde brengt ons meteen een soort van derby, aangezien Heist speelt tegen Oosterzonen.

In deze nieuwe derde divisie van België is het voetbal nog best om aan te zien. Heist heeft een licht overwicht zonder echt door te drukken. Het eerste teken van leven van de gasten is ook meteen raak, wanneer Dehond de 0-1 aantekent. Alsof dit nog niet voldoende is voor Heist krijgt het vijf minuten later de volgende klap te verwerken wanneer Meseure de 0-2 maakt.

Wij aanschouwen het allemaal van een afstandje met een Duvel in de hand. Zodra deze op is gaan wij op jacht naar een sjaal. We vinden een fanshop, maar deze is helaas niet open. We vragen het aan de eerste de beste achter de catering of hij ons misschien kan helpen. We komen niet op het juiste moment, want hij is er niet echt van gediend dat hij moeite moet gaan doen voor twee Hollanders wanneer zijn tien 0-2 achter staat. Uiteindelijk ziet hij onze timing door de vingers en worden er verwoede pogingen gedaan om de fanshop te openen, helaas zonder succes.

Onze volgende stop is het welbekende Belgische broodje en zodra wij deze hebben bemachtigd, gaan we weer richting het veld voor de 2e helft. De gasten hebben het heft volledig in handen genomen, maar echt grote kansen creëren ze niet. De nodige wissels worden uitgevoerd en één hiervan blijkt een gouden greep. Invaller Fall veroorzaakt eerst een rode kaart wanneer hij door de laatste man van Heist naar de grasmat wordt geholpen. Niet veel later maakt dezelfde Fall met een weergaloze volley een eind aan de Heistse hoop.

Bij 0-3 zal het blijven en de gasten keren tevreden huiswaarts. Wij zijn ook tevreden; De eerste ontmoeting met deze nieuwe competitie stemt ons hoopvol.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.