21/09/16 De Treffers 0-3 ASWH

de-treffersASWH21/09/16 – 20:00
De Treffers 0-3 ASWH
Sportpark Zuid
615 toeschouwers
KNVB Beker

Voor ons aller ASWH loten wij in de beker eigenlijk ideaal. Voor ASWH is het goed omdat de tegenstander een zondagploeg is en zondagvoetbal iets is waar wij geen al te hoge pet van op hebben. Voor ons is het een rede om eens een bezoek te brengen aan De Treffers. In alle haast vertrekken wij direct uit werk richting Groesbeek om op tijd te zijn voor de aftrap. Dit lukt ons net niet vanwege een forse vertraging op de A15.

We vermoeden dat we wat vuurwerk gemist hebben maar de schade valt mee. Het staat nog 0-0 en al snel zien we dat ASWH de zaakjes keurig voor elkaar heeft. Het duurt ook niet lang voordat Peter de Lange de bal fantastisch in de kruising stift. Tien minuten later is het de buurt aan Peter Verhoeve om al koppend de 0-2 te maken en weer tien minuten later staat Bart Deprez paraat om de volgende treffer te maken.

Met een 0-3 stand gaan we de rust in en zo lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Ondanks een verwoede poging van de thuisploeg om het tij nog te keren loopt dit allemaal op niets uit. Met speels gemak speelt ASWH de wedstrijd uit en nemen wij alvast een voorschot op de loting. Zo lijkt Spakenburg away ons wel wat. Een dag later blijkt uit de daadwerkelijke loting dat we op onze wenken bediend worden.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.