24/09/16 Waasland-Beveren 1-1 KSC Lokeren

KV Red Star Waasland - Sportkring BeverenKSC Lokeren Oost-Vlaanderen24/09/16 – 18:00
Waasland-Beveren 1-1 KSC Lokeren
Freethiel-Stadion
5.241 toeschouwers
Jupiler Pro League

Na ons bezoek aan Zulte Waregem beginnen de nog niet bezochte clubs in de Jupiler Pro League steeds schaarser te worden. Een van de vier clubs waar wij nog langs moeten is Waasland-Beveren. Ondanks dat deze club hemelsbreed het dichtst bij huis is, blijkt het nog een hels karwei om kaarten te krijgen voor deze wedstrijd. Na een paar mails en een x aantal telefoontjes lukt het dan eindelijk; we kunnen onze kaarten op de wedstrijddag afhalen bij de administratie.

Zo gezegd, zo gedaan. Wij pikken onze kaarten op en gaan naar binnen. Hier bleek dat Beveren beter wat soepeler met de kaartverkoop had mogen zijn, het was verre van uitverkocht. Eigenlijk is alleen de korte zijde vol, en hiervan is dan nog een kwart het uitvak ook. Wel zo makkelijk omdat wij ons zo kunnen posteren dat wij zowel de wedstrijd als beide harde kernen in 1 blikveld kunnen vangen.

De harde kern van WB en de wedstrijd zijn van een tamelijk laag niveau. Dit zorgt ervoor dat wij bijna de hele eerste helft aandacht hebben voor de support van Lokeren.
Beide ploegen laten weer eens merken dat Belgisch voetbal zeker niet altijd een pretje is. Het enige moment waarvan wij opveren is een kopbal op de paal, die op een onbegrijpelijke manier aan de andere kant van het doel over de achterlijn rolt. Eigenlijk was het meest opwindende van de eerste 45 minuten het broodje Mexicano dat we eten.

De tweede helft is niet heel veel beter, maar heeft een grote verandering ten opzichte van de eerste helft; doelpunten. Beiden ploegen krijgen het niet voor elkaar om vanuit velddoelpunten te scoren maar worden allebei in het zadel geholpen door de arbiter. Skulason scoort een penalty namens de bezoekers en vlak voor tijd scoort Schrijvers op dezelfde manier. Zo eindigt deze tamme derby in 1-1.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.