15/10/16 Harkemase Boys 2-3 ASWH

vv Harkemase BoysASWH15/10/16 – 14:30
Harkemase Boys 2-3 ASWH
Sportpark De Bosk
600 toeschouwers
Derde Divisie Zaterdag

Sinds de promotie van ASWH gaan er opeens een aantal deuren voor ons open. Zo zitten er een aantal clubs in de competitie waarvan wij gedacht hadden hier nooit langs te gaan. Harkemase Boys is zo’n club die wij nu aandoen als supporter, in plaats van dat we ons moeten gaan opladen voor een Friese derby die ons stiekem geen zak boeit. Al vroeg vertrekken wij voor de veldtocht richting Harkema.

Met een keurige marge arriveren wij op De Bosk. Al snel merken wij dat wij één van de weinige aanwezige ASWH supporter zijn onder de 45 jaar. Niet geheel vreemd, want iedereen die ook maar een verplichting heeft zal deze uitwedstrijd snel links laten liggen. Wij nemen plaats voor de kantine waar wij vanaf ons tafeltje analyseren dat het geen lastige middag zou moeten worden.

Peter de Lange stelt ons in de gelegenheid om te juichen als hij een makkelijk gegeven vrije trap keurig binnen kopt. Ondanks het veldoverwicht zijn hierna de grootste kansen voor de Friezen. Stef Doedee houdt zijn ploeg gelukkig op de been met een aantal miraculeuze reddingen. In de rust halen wij een koffie en een koekje. Niet bepaald een voetbalmaaltijd om trots op te zijn maar koude druilerige middagen vragen om dit soort maatregelen.

Eenmaal opgewarmd lopen we naar de andere kant van het terrein. Vanaf onze privétribune zien wij dat ASWH de wedstrijd op slot gooit wanneer Peter de Lange de tweede van de middag maakt. Dat de wedstrijd op slot zit blijkt een flinke misrekening want al snel gaat het publiek er achter staan en staat het 2-2.

Gelukkig hebben wij nog steeds Peter de Lange binnen de gelederen, die met gevaar voor eigen leven zijn hattrick voltooid. Bij dit doelpunt krijgt hij een onbewuste vuistslag van de keeper op zijn hoofd en is het meteen einde wedstrijd. Een kwartier later is het voor iedereen einde wedstrijd en kunnen we opgelucht adem halen. De punten gaan mee naar Hendrik-Ido-Ambacht.

Klik hier voor meer foto’s van sportpark De Bosk.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.