15/10/16 HHC Hardenberg 1-3 De Treffers

HHC Hardenbergde-treffers15/10/16 – 18:00
HHC Hardenberg 1-3 De Treffers
Sportpark De Boshoek
1.250 toeschouwers
Tweede Divisie

Na het festijn in Harkema plakken we er meteen nog een wedstrijdje aan vast. Het zou natuurlijk zonde zijn als we het roteind naar Friesland rijden en dan maar 1 wedstrijd bezoeken. Niet dat Hardenberg op de route ligt maar er wordt in ieder geval op een redelijk niveau gevoetbald. Voor ons genoeg rede om langs te gaan.

Eenmaal op het terrein blijkt dat we dat redelijke niveau wel kunnen vergeten. Het is te merken dat de thuisploeg nog geen enkele officiële wedstrijd wist te winnen dit seizoen. De Treffers doet met een maand zonder overwinning ook een flinke duit in het zakje. Zo degraderen wij deze wedstrijd in de Tweede Divisie tot het duel tussen de lamme en de blinde. Ondanks dat HHC qua support een leuke actie op touw had gezet blijft het op het veld nogal tam. HHC heeft een klein overwicht maar daar blijft het dan ook wel bij.

Al voor de wedstrijd werd er iets over eten omgeroepen en eigenlijk denken we het eerste half uur aan niets anders. Om 18:30 komt de vis het sportpark opgereden en al snel hebben wij een paar mooie exemplaren te pakken. Dit is dan eigenlijk ook meteen het hoogtepunt van de eerste helft.

De tweede helft opent gelukkig wel aantrekkelijk. De Treffers zet aan en loopt compleet over HHC heen. Robert Mutzers maakt de eerste treffer een binnen vijf minuten hebben Nick de Bondt en Peter Balkestein het net ook weten te vinden. Sargon Gouriye doet meteen iets terug maar verder dan dat zal het niet komen. Met een 1-3 stand heeft het publiek al meer gekregen dan verwacht en op een beetje heen en weer wankeren tussen de spelers van De Treffers en het publiek van HHC hebben we het eigenlijk ook wel gehad.

Het weer heeft het er ondertussen ook wel mee gehad en zorgt ervoor dat we tegen het einde van de wedstrijd de overkant van het veld niet meer kunnen zien. Het komt dan ook goed uit dat het is afgelopen en wij naar huis mogen. Dit blijkt een hachelijke tocht te worden dankzij de mist, maar rond middernacht arriveren wij weer heelhuids in Rotterdam.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.