03/12/16 KFC Turnhout 5-2 KVV Vosselaar

KFC TurnhoutKVV Vosselaar03/12/16 – 19:30
KFC Turnhout 5-2 KVV Vosselaar
Stadsparkstadion
1.000 toeschouwers
3de Klasse Amateurs VFV B

Een weekend voordat wij naar Engeland gaan hebben wij helemaal niets in de agenda staan. Al snel hebben wij door dat dit helemaal geen goed plan is en bekijken toch nog maar even snel de mogelijke wedstrijd. Op Turnhout – Vosselaar na komen we niets interessants tegen en zo is de keuze snel gemaakt.

Het is officieel winter en zelfs met een extra laag kleding is het verre van warm. Gelukkig weten we nog voor de aftrap een sjaal te bemachtigen en zo staan we er warmpjes bij wanneer de spelers het veld op komen. Eerst wordt er een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de vliegramp in Colombia waarbij nagenoeg de volledige selectie van Chapecoense is omgekomen. Ondanks dat de oproep om een minuut stil te zijn duidelijk was, blijken er verdacht weinig mensen aanwezig die het op konden brengen om een minuut stil te zijn.

Maar goed, de wedstrijd is begonnen en eigenlijk kabbelt het maar wat aan vanaf de eerste minuut. Zo hier en daar een kansje en dat is het dan wel. Net op het moment dat wij de spelers verzoeken om ons te gaan vermaken wordt er meteen gescoord. Van de Vel krijgt de bal met wat geluk voor de voeten maar hij schiet onberispelijk binnen. Vlak voor rust schiet Schrijvenaars binnen en zo vallen er voor rust toch nog twee doelpunten. In de rust verplaatsen wij ons naar de hoofdtribune en vanaf hier ziet alles er een stuk leuker uit.

Vosselaar zet aan en zo vallen er complete gaten op de hele veld. De ene na de andere speler mag alleen op het doel van de gasten af. Het duurt echter tot de 64e minuut totdat er eindelijk weer wordt gescoord. Paridaans is attent bij een corner en werkt de 3-0 binnen en daarna gaat het hard. Twee minuten later is het clubtopscorer Dillien die mooi raak schiet en weer een paar minuten later doet hij dit dunnetjes over. De keeper van Vosselaar bokst de bal weg maar Dillien let goed op en lobt de bal schitterend over de kansloze doelman heen.

Zo staat het al 5-0 en de uitslag had makkelijk in de dubbele cijfers kunnen komen als KFCT iets beter met de kansen had omgegaan. Ondertussen vinden ze het wel welletjes en is het aan de gasten om nog wat te laten zien. De enigszins houterige Nijs wordt voorin gezet en hij doet 2 keer waar hij goed in is; koppen. Zo staat het 5-2 en vind de scheidsrechter het ondertussen wel mooi geweest. Zo kunnen wij deze derby weer afstrepen van ons lijstje.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.