29/01/17 KSC Grimbergen 0-0 K. Bocholter VV

ksc-grimbergenk-bocholter-vv29/01/17 – 14:30
KSC Grimbergen 0-0 K. Bocholter VV
Prinsenbosstadion
± 200 toeschouwers
2de Klasse Amateurs VFV B

Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat zijn wij! Wij groeten elkaar ’s Ochtens op deze manier. Geen van ons beiden is geboren op deze dag, maar www.groundhop.org zag precies 5 jaar geleden het levenslicht in een kroeg in Rotterdam. Een overzicht van de hoogtepunten gaan we jullie niet nog een keer mee lastig vallen aangezien wij ieder jaar een samenvatting plaatsen van onze belevenissen van het afgelopen jaar. Voor de hoogtepunten verwijzen we jullie graag naar het overzicht van dit jaar, maar als er interesse is in een dieptepunt; blijf vooral lezen.

We vieren ons jubileum in Brussel. Nadat onze pogingen voor kaarten voor Gent-Brugge de mist in lopen bezoeken wij Grimbergen voordat we naar Anderlecht gaan. De dag op zich is goed aangezien we voor het eerst dit jaar onze zonnebril op mogen zetten. Zelfs met deze bril op ons hoofd zien wij dat we zijn gearriveerd bij het meest dramatische veld dat we in de afgelopen vijf jaar gezien hebben.

Ondanks dat Grimbergen lager gepositioneerd staat dan Bocholt is het de thuisploeg dat aanvalt. Gretigheid en concentratie spelen hierbij een grote rol. Ondanks het grote overwicht, is er eigenlijk geen grote kans te bekennen en is het eigenlijk een vrij tam begin. Al snel slaat de verveling toe en grijpen we iedere mogelijkheid aan om onzin te gaan lullen. Na een uitgebreid onderzoek zijn wij er dan ook achter gekomen dat de spits van Grimbergen de meest vermakelijke haardos van vandaag heeft.

In de rust nuttigen wij een plaatselijk biertje en vanuit de kantine aanschouwen wij het grootste deel van de tweede helft. Wanneer dan eindelijk onze gespreksstof op is naderen we het einde van de wedstrijd en trekken we naar buiten om nog een paar fraaie foto’s te maken. Al banjerend door de blubber horen we het laatste fluitsignaal. In heel 2016 hebben we alleen bij Ajax en Maccabi Haifa een 0-0 mogen aanschouwen, maar in 2017 is het dus meteen raak. Het duurt even voordat we alle modder van onze schoenen hebben geklopt en geslagen, maar dan is het toch echt tijd om door te gaan naar Anderlecht.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.