04/02/17 Racing Jet Wavre 4-1 RCS Profondeville

04/02/17 – 20:00
Racing Jet Wavre 4–1 RCS Profondeville
Stade Justin Peeters
± 200 toeschouwers
3de Klasse Amateurs ACCF A

Na meer dan twee maanden is het toch echt zover: Het langverwachte moment dat wij eindelijk het verslag van een bezoek aan Racing Jet Wavre op de site plaatsen. Voor ons was het een wedstrijd als zovelen eigenlijk, maar dat wij het verslag zo laat pas online zetten maakt het voor ons een unicum. We zaten allebei met een verschrikkelijk rooster op het werk en daarnaast viel het ook nog eens samen dat we allebei een huis moesten kopen, wegens het verlaten van een huurwoning. Ook stond er voor ons beiden nog een vakantie op het programma, wat in deze roerige tijdens eigenlijk alleen maar een ongewenste onderbreking was. Tel dit allemaal bij elkaar op en zo gebeurd het dat we het pas na een eeuwigheid toekomen aan dit verslag.

Ook hielp het niet bepaald mee dat het verslag dat lag te wachten over Racing Jet Wavre – RCS Profondeville moest gaan. De tribune is leuk maar voor de rest is er eigenlijk vrij weinig over te vermelden. Zoals wel vaker in Franstalig gebied komen we niet veel verder dan het bestellen van twee biertjes en gaat de rest eigenlijk langs ons heen. Onze prachtige Nederlandse taal bleek voor veel inwoners van Wavre te hoog gegrepen en zo waren we een vreemde eend in de bijt.

In totaal zal er bij deze wedstrijd vijf keer gescoord worden. Dat Wavre zou gaan winnen is vrij logisch aangezien de gasten deze jaargang nog geen enkel punt hadden bemachtigd (dit is ondertussen wel gelukt trouwens). De thuisploeg mist kans op kans en zo had Profondeville nog erg lang hoop op een punt, maar dit blijkt te hoog gegrepen. Naarmate de tweede helft verstrijkt staat het 4-0 voor Wavre en nemen de gasten maar genoegen met een eretreffer.

Aangezien onze vaste bronnen ons niet veel meer kunnen vertellen over deze wedstrijd, maken we er dan ook maar niet meer woorden aan vuil.
Koude avond, geinige tribune, 4-1 eindstand.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.