22/07/17 FC Twente II 2-0 FC Schalke 04 II

22/07/17 – 14:30
FC Twente II 2-0 FC Schalke 04 II
FC Twente-trainingscentrum
± 100 toeschouwers
Vriendschappelijk

Na de seizoensouverture in Oudenaarde is het tijd voor de eerste wedstrijd binnen de landsgrenzen. Jong Twente speelt een oefenpotje tegen het B-team van Schalke. Nou niet echt een affiche waar je kippenvel van zal krijgen. Maar het is best lekker weer en we moeten er toch een keer naartoe, dus laten we dan maar gaan naar een pot waar de tegenstander nog een goede naam heeft, al is het hun B-team.

We hebben eigenlijk geen enkel idee wat er op het veld gebeurd. We genieten een beetje van het zonnetje en zijn alvast wat wedstrijden voor in de nabije toekomst aan het inplannen. In de eerste rust (wedstrijd was 3x 30 minuten) lopen we even naar de supermarkt want een kantine was niet vindbaar voor ons. Achteraf bleek er wel eentje te zijn maar keken we dus niet goed genoeg. Het wat eten en drinken lopen we het terrein weer op en we gaan verder met plannen.

Zo worden er onder andere weekendjes naar Engeland en Polen bedacht en wilden we weer wat meer naar Duitsland. Tijdens het inplannen hiervan komen we erachter dat Bochum over een uur of drie thuis speelt tegen Dortmund. Dus houden wij het in de 80e minuut hier voor gezien en stappen we de auto in richting Bochum.

Het lijkt ons erg stug, maar voor wie er echt in geïnteresseerd is: het werd 2-0.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.