28/06/17 KSV Oudenaarde 0-6 Club Brugge KV

28/06/17 – 19:00
KSV Oudenaarde 0-6 Club Brugge KV
Burgemeester Thienpontstadion
± 1.500 toeschouwers
Vriendschappelijk

Voor ons begint seizoen 2017/2018 in België, in Oudenaarde om precies te zijn. Hier speelt Club Brugge haar tweede oefenwedstrijd van het seizoen tegen de lokale KSV. Het eerste duel tegen Westkappele werd vrij eenvoudig gewonnen met 0-9. De vraag vandaag was of derde klasser Oudenaarde meer partij kon bieden aan blauw-zwart.

Het verzet van KSVO werd na ongeveer een kwartiertje gebroken door Jelle Vossen, met zijn eerste van de avond. Na ongeveer een half uur spelen gaf Club iets meer gas en binnen zes minuten stond het opeens 0-3 en was de wedstrijd gespeeld. Jelle Vossen noteerde zijn naam nogmaals op het scoreformulier en ook Limbombe mocht, na al eerder een assist te hebben gegeven, zijn naam aan een goal verbinden.

Zo kon Club comfortabel met een 0-3 voorsprong de rust in. Brugge speelde nog zonder onder andere Horvath, Engels, Rafaelov, Diaby en aanwinst Nakamba. Ook rondom Van Rhijn en Izquierdo zoemen de transfergeruchten en ook zij waren absent deze avond.

Na de rust brengt Brugge een compleet nieuw elftal in de selectie. Dit elftal levert, onder aanvoering van Vormer en Dennis precies dezelfde prestatie. Wederom drie goals, zonder er eentje tegen te krijgen. Na iets meer dan een uur spelen is het Poulain met de 0-4. Nieuweling Emmanuel Bonaventure Dennis viel direct op en noteerde de 0-5. Het slotakkoord was voor Ruud Vormer die vanaf de stip de eindstand op 0-6 bepaalde.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.