09/09/17 Magreb’90 2-0 ODIN’59

Magreb'9009/09/17 – 14:30
Magreb’90 2-0 Odin‘59
Sportpark Papendorp
± 150 toeschouwers
Derde Divisie Zaterdag

Magreb verruilde voorafgaand aan dit seizoen de Derde Divisie Zondag voor de veel sterkere Zaterdag variant, door te ruilen met Jong Vitesse. Hierdoor werd het aantal Jong-teams in de Zaterdag afdeling terug gebracht naar vier. Er staat vandaag een thuiswedstrijd tegen Odin op het programma en wij zijn erbij.

Helaas regent het pijpenstelen en zijn we nog voordat we entree betaald hebben al doorweekt. We duiken de kantine in op jacht naar een biertje en komen tot de conclusie dat dit vanwege geloofsovertuiging hier natuurlijk niet wordt geschonken. Dan maar twee koffie en vanuit de kantine zitten we het spel als oude heren van commentaar te voorzien. Het spel dat wordt voorgeschoteld is een typische Nederlandse amateurwedstrijd. De ene ploeg valt nog maar aan dan de ander, uiteraard zonder plan. Alles ziet er leuk en verzorgd uit tot een meter of 20 van het doel en daar gaat het mis.

Het meest spannende van de eerste helft is de scheidsrechter die gaat lopen dreigen om de wedstrijd te staken. De supporters zijn misschien wat luidruchtig, maar al met al vinden wij dit vooral erg kinderachtig want er is echt geen sprake van onrust. Odin is iets beter maar uiteindelijk is het Magreb dat op voorsprong komt. In de rust maken wij gretig gebruik van de broodjes shoarma uit de foodcorner. Het eet wat minder makkelijk dan de standaard hamburger, maar lekker is het wel.

In de tweede helft zien wij Magreb nog uitlopen naar 2-0 en zo boeken zij hun eerste overwinning van het seizoen.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.