03/02/18 KMSK Deinze 4-0 KSV Oudenaarde

03/02/18 – 20:00
KMSK Deinze 4-0 KSV Oudenaarde
Burgemeester van de Wiele Stadion
± 800 toeschouwers
1e Klasse Amateurs

Vandaag staat voor ons een bezoekje aan Deinze op het programma. De derby tegen Oudenaarde wordt gespeeld en dit is voor ons natuurlijk genoeg rede om eens even te gaan buurten. De verenigingen hebben exact evenveel punten op de ranglijst, dus we verwachten dan ook een spannende wedstrijd.

Bij de aftrap worden wij aangenaam verrast door Deinze dat met een leuke pyro actie komt aanzetten. Oudenaarde beperkt zich tot vlaggen, al vinden we dit eigenlijk ook nog wel acceptabel. Op het veld is er maar één ploeg die aanspraak maakt op de overwinning. Deinze is echt op alle fronten de bovenliggende partij. Het duurt dan ook niet lang voordat ze op voorsprong komen. De Greef werkt de bal na enig gefrommel overtuigend in de hoek. Nog geen vijf minuten later steelt de keeper van Oudenaarde de show door een vrije trap amateuristisch door zijn handen te laten glippen en zo komt Deinze op 2-0.

Oudenaarde lijkt iets beter in de wedstrijd te komen maar kan hier niets mee uithalen omdat het niet veel later rust is. Wij gaan op jacht naar jetons om een versnapering te kunnen scoren en uiteindelijk lukt dit ook. We blijven erbij dat ze jetons moeten afschaffen aangezien wij maar één keer bij een vereniging komen en dus iedere keer moeten gaan rekenen hoeveel we willen drinken. Maar goed, een kwartier later staan wij dan toch met ons biertje weer langs de lijn.

Nog voordat we goed en wel de kantine uit zijn wordt de 3-0 al gemaakt. Challouk is de doelpuntenmaker en lijkt hiermee de wedstrijd ook meteen beslist te hebben. Niet heel veel later maakt Challouk nogmaals een treffer, ditmaal van grote klasse. Van buiten de zestien krult hij de bal perfect in de kruising. Waar de doelman van Oudenaarde eerder nog wel het een en ander aan te rekenen viel, is hij nu echt compleet kansloos.

De supporters van Deinze beginnen te scanderen dat het een oefenwedstrijd is en wij begrijpen goed waar deze gedachte vandaan komt. Ondanks het grote overwicht zal er uiteindelijk niet meer gescoord worden. De derby wordt overtuigend gewonnen door Deinze en wij gaan weer voldaan terug richting Rotterdam.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.