17/02/18 VV Rijsoord 1-0 RVVH

17/02/18 – 14:30
VV Rijsoord 1-0 RVVH
Sportpark Rijsoord
± 600 toeschouwers
Hoofdklasse Zaterdag A

De afgelopen tijd blijven we vaak iets dichter bij huis dan dat wij voorheen deden. Zo ook vandaag, wanneer de derby van Ridderkerk op het programma staat. Aangezien wij nog nooit bij VV Rijsoord zijn geweest leek dit voor ons een ideaal moment om maar eens te gaan buurten. We worden begroet door een warme lentezon en zo nemen wij plaats langs de lijn op Sportpark Rijsoord.

Waar er bij stadse derby’s nog wel eens het een en ander aan vuurwerk tevoorschijn komt, houden de Ridderkerkers zich rustig. Eigenlijk past het ook wel vandaag, want met deze zon had een gemiddelde pyro actie toch niet uit de verf gekomen. De wedstrijd begint en al snel hebben we door dat er echt belabberd gevoetbald wordt. RVVH heeft een overwicht qua balbezit maar de spaarzame kansjes zijn voor Rijsoord. Naarmate de eerste helft verstrijkt worden de kansen steeds groter. Beide ploegen krijgen het echter niet voor elkaar om de bal over de doellijn te werken.

In de rust nemen wij plaats bij de biercorner en ondanks de stand, heerst er een gevoel van tevredenheid. De temperatuur is voor februari zeer aangenaam en de wedstrijd is, ondanks een stand van 0-0, toch best wel leuk om naar te kijken. De tweede helft nemen wij plaats achter het coachvak van de gastheren.

We horen alles een beetje uit en komen al gauw tot de conclusie dat Rijsoord vindt dat de scheidsrechter partijdig is. Wanneer wij dit eens gaan analyseren komen we eigenlijk tot de conclusie dat de beste man het gewoon niet goed in de hand heeft en dat beide partijen recht hebben tot klagen. RVVH wordt beter en begint nu ook de betere kansen te krijgen, maar iedere keer blijkt doelman Bekkers een te grote horde te zijn om daadwerkelijk te scoren.

Ondertussen leggen we ons er bij neer dat het hier 0-0 gaat worden. Op het moment dat we het openlijk uitspreken wordt er opeens gescoord. Mike van Gool kopt een voorzet binnen en zo gaat de thuisploeg met de drie punten aan de haal. RVVH blijkt niet bij machte om er nog iets aan te doen en zo eindigt deze burenruzie in 1-0.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.