25/03/18 IFC 0-5 VV Baronie

25/03/18 – 14:00
IFC 0-5 VV Baronie
Sportpark Schildman
± 100 toeschouwers
Hoofdklasse Zondag B

Soms zijn er van die wedstrijden waar je per toeval op stuit. Het eerste van IFC uit Hendrik Ido Ambacht speelt hoofdklasse en eerder op die dag moest 1 van ons er voetballen. Kwestie van blijven hangen op het terrein en zo pakken we de wedstrijd IFC – Baronie mee.

Het weer is goed maar echt veel man staat er niet langs te lijn. Misschien hadden ze een voorspellende gave, want nog voor er goed en wel aan de wedstrijd is begonnen scoort Baronie al. Ondanks dat de gasten in de degradatiezone staan is hier vandaag weinig van te merken. Baronie gaat door en krijgt het voor rust ook nog voor elkaar om de 0-2 en de 0-3 te maken.

In de rust zal het gedonderd hebben in de kleedkamer van IFC, want na de rust komen ze aanzienlijk agressiever uit de startblokken. Helaas maakt Baronie de eerste de beste kans na rust af en is het enige sprankje hoop ook verloren. Vervolgens vinden de gasten het wel welletjes en trekken ze zich terug, in de wetenschap dat de punten toch al binnen zijn. Wat volgt is een van de saaiere kwartiertjes die wij ooit hebben meegemaakt in onze carrière.

Een kwartier voor tijd wordt het feest voor Baronie nog groter en maakt het ook nog zijn vijfde van de middag. IFC probeert de eer nog te redden, maar zelfs dat is ze vandaag niet gegund. De gasten uit Breda winnen ruim en verschaffen zichzelf zo wat lucht in de strijd tegen degradatie.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.