09/11/18 Lommel SK 1-2 KFCO Beerschot-Wilrijk

09/11/18 – 20:30
Lommel SK 1-2 KFCO Beerschot-Wilrijk
Soevereinstadion
1.649 toeschouwers
Eerste Klasse B

In de Eerste Klasse B is er voor ons weinig meer te bezoeken. Na ons bezoek aan Lommel zijn we op ieder terrein in deze divisie geweest. Al moeten we officieel nog wedstrijden in Tubize en Roeselare, hebben we deze uiteraard al keurig op de foto staan. Lommel is vandaag de gastheer voor de wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk. Eigenlijk een potje tussen twee teams in de middenmoot, maar aangezien Beerschot meestal de nodige supporters meeneemt hopen we toch op wat vuurwerk vandaag.

Op de tribune is er weinig vuurwerk te bekennen maar de wedstrijd is goed. Beide ploegen willen aanvallen en de gasten blijken hier het meest succesvol in te zijn. Jan van den Bergh scoort na een kwartier de eerste treffer en na een half uur is Tarik Tissoudali de gelukkige. Zo staat het al snel 0-2 en scanderen de supporters van de gasten dan ook dat het een oefenmatch is. Als we de verhouden op het veld zo bekijken hebben ze best een punt ook. Lommel countert met “You only sing when you’re winning”. Dit slaat de plank goed mis, aangezien Beerschot toch een grote supportersschare heeft ondanks het meermaals moeten opbouwen vanuit de 4e divisie wegens de nodige faillissementen. Maar goed, Lommel vind het dus we laten ze lekker hun gang gaan.

In de rust proosten wij op het feit dat de Soevereinstadion ons 300e stadion op de site is. Nou hadden we op een meer tropische bestemming gehoopt dan een wedstrijdje Lommel op een koude novemberavond, maar de pret is er uiteraard niet minder om.

Na rust heeft de thuisploeg gelukkig door dat ze moeten gaan voetballen en al snel maakt Laurens Vermijl de aansluitingstreffer. Vervolgens blijft het aandringen op het doel van Beerschot maar ondanks een reeks forse kansen beginnen de bezoekers de regie weer terug in handen te nemen. Dat ze de wedstrijd niet in het slot gooien is ronduit lachwekkend, maar het blijft zonder schade. Een 1-2 overwinning gaat mee de bus in richting Antwerpen.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.