18/11/18 SV Meerssen 0-2 IFC

18/11/18 – 14:30
SV Meerssen 0-2 IFC
Sportpark Marsana
± 150 toeschouwers
Hoofdklasse Zondag B

De overstap van MVV – Roda naar Meerssen – IFC kan bijna niet groter. Toch is het voor ons de bittere waarheid aangezien we nog geen half uur na het eindsignaal in De Geusselt aanwezig zijn op Sportpark Marsana om Meerssen te zien voetballen tegen de gasten uit Hendrik-Ido-Ambacht. De passie en strijd is vervangen door kalmte en rust en wij maken ons op voor onze tweede wedstrijd van de dag.

Het duurt niet lang voordat er gescoord wordt. IFC is duidelijk de betere in de eerste helft en dit resulteert in een doelpunt van Juhtlen Castillo, die de ruimte achter de verdediging van Meerssen optimaal benut. Een paar minuten later legt Danny Slingerland aan voor een vrije trap op een meter of 25, welke prachtig in de kruising valt. Zo staat het al snel 0-2 en leunt IFC achterover, waarschijnlijk in de verwachting dat het al gespeeld is. Op basis van de eerste helft lijkt dit ook het geval.

In de rust genieten we van een perfect getapte Brand en laten we het begin van de tweede helft aan ons voorbij gaan. We zitten heerlijk in de warme kantine en kunnen het vanuit hier eigenlijk ook wel zien. We missen weliswaar een hoek van het veld, maar hier gebeurd toch verdacht weinig. Uiteindelijk trotseren ook wij de lage temperaturen en nemen we plaats op de tribune.

Vanaf deze tribune zien wij dat Meerssen sterker is en dat het ook een flinke druk ontwikkeld op het Ambachtse doel. Echter is de afronding verre van goed en zo blijft de 0-2 stand nog steeds op het bord staan. De thuisploeg wordt hierdoor steeds opportunistischer en dat biedt de gasten dan weer de nodige ruimte. Ook zij springen niet goed om met de kansen en zal zo er in de tweede helft niet meer gescoord worden.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.