07/09/19 ASWH 2-0 SVV Scheveningen

07/09/19 – 15:30
ASWH 2-0 SVV Scheveningen
Sportpark Schildman
± 800 toeschouwers
Tweede Divisie

Op de dag dat ASWH de festiviteiten rondom haar 90-jarig bestaan aftrapte, stond eerst de wedstrijd tegen SVV Scheveningen op de rol.
ASWH, dat toevallig promoveerde door FC Lienden over twee wedstrijden te verslaan, is redelijk aan het seizoen begonnen. In de eerste thuiswedstrijd pakte ze knap een puntje tegen Spakenburg. Een week later ging het echter helemaal mis in Katwijk-Noord tegen de lokale kampioenkandidaat. Vandaag de uitgelezen mogelijkheid op de eerste driepunter, thuis tegen Scheveningen. De Haagse formatie heeft nog geen enkel punt en zelfs nog niet gescoord.

Aan het begin waren het de gasten die beter leken en de eerste mogelijkheden kregen. ASWH toonde zich echter dodelijk effectief, door uit de eerste de beste kans direct doel te treffen. Abderrahim Loukili kon na een steekbal van Jesper van den Bosch koeltjes afronden.
De wedstrijd is daarna in evenwicht, met de beste kansen voor Scheveningen. Deze werden vakkundig om zeep geholpen door de bezoekers. ASWH daarentegen ronde wel af. Clarence Bijl verdubbelde met een prachtige goal de marge voor de Ambachters.

De tweede helft was van een minder niveau. Scheveningen moest komen, maar ASWH stond achterin ijzersterk. Doelman Stefan Kok had vrij weinig te doen. De Ambachters lieten het na om in de omschakeling verder uit te lopen.

ASWH boekt zo de eerste overwinning ooit in de Tweede Divisie en neemt na drie wedstrijden een plek in in de middenmoot.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.