13/10/19 OJC Rosmalen 4-2 RKSV Minor

13/10/19 – 14:00
OJC Rosmalen 4-2 RKSV Minor
Sportcomplex Groote Wielen
± 150 toeschouwers
Hoofdklasse B Zondag

Op waarschijnlijk de laatste warme zondag van het jaar trekken wij richting Rosmalen. OJC is een van de verenigingen in Nederland zonder echte derby op het niveau waar ze voetballen. Eigenlijk komt dit na de nieuwe indeling van de hoofdklasse nog maar amper voor. Zo aanschouwen we de wedstrijd tegen RKSV Minor, waar er naast de drie punten niet al te veel op het spel staat.

Het sportcomplex is zo ingedeeld dat alles waarvan men kan genieten langs de lijn onmogelijk wordt gemaakt. Voor alcohol moet je het terrein af en ook een lekkere hamburger kan je niet halen zonder de wedstrijd te verlaten. Nou verwachten wij niet dat er na ons beklag iets gaat veranderen, maar het komt de sfeer (en de omzet) niet ten goede.

De wedstrijd is niet hoogstaand, maar wel gelukkig wel leuk om naar te kijken. Binnen het kwartier hebben beide verenigingen al gescoord en zo genieten we in een nazomerzonnetje van een attractieve wedstrijd. We besluiten toch maar een biertje en een hamburger te gaan halen, dus missen verder een groot deel van de eerste helft. Gelukkig houden de spelers op het veld zich koest en blijkt dat we bij terugkomst niets hebben gemist.

Na de rust is het Rosmalen dat het overwicht weet uit te drukken in goals en loopt naarmate de tweede helft vordert uit tot een comfortabele 4-1 voorsprong. Minor komt via een schitterende halve omhaal nog terug tot twee doelpunten verschil en zet dapper genoeg een heus slotoffensief in, maar de grootste kansen zijn voor de thuisploeg. Op miraculeuze wijze wordt er niet meer gescoord en zo is het Rosmalen dat de drie punten pakt dankzij een 4-2 zege op Minor.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.