19/10/19 SHO 2-0 SV Heinenoord

19/10/19 – 14:30
SHO 2-0 SV Heinenoord
Sportcomplex De Kikkershoek
± 400 toeschouwers
1e Klasse B Zaterdag

Op deze prachtige zatermiddag stond in de 1e Klasse B de Hoeksche Derby tussen Steeds Hoger Oud-Beijerland en Sportvereniging Heinenoord op het programma. Vergezeld van een prima najaarszonnetje trokken ook wij de polder in, richting De Kikkershoek.

In de voorbereiding op dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al voor een vriendschappelijk potje. Toen waren er veel opstootjes, een rode kaart en moest de wedstrijd worden stilgelegd. Alle reden dus om vandaag, voor het echie, maar eens een kijkje te nemen.

Na de opkomst, onder begeleiding van fakkels aan SHO-zijde, kwam de wedstrijd op gang. Beide ploegen zijn nog niet in beste doen dit seizoen. Heienoord, dat slechts één puntje heeft tot nu toe, probeerde SHO te overrompelen in de beginfase, maar slaagde hier niet in. Er waren wat kansjes, maar naar mate de wedstrijd vorderde werd steeds duidelijker dat SHO de beter van de twee was.

De ban werd uiteindelijk gebroken na een domme overtreding in eigen zestien door Heinenoord-aanvoerder Toine van den Berg. SHO-spits Mitch Fransen verzilverde dit buitenkansje.
In de tweede helft deed dezelfde Mitch Fransen de ploeg van Joop Hiele de das om. De spits knikt een voorzet van Jasper Huisman simpel binnen: 2-0.

Heienoord laat daarna zien nog best te kunnen voetballen en creëert een paar kansen. Ze verzuimen echter om deze af te maken en zo wint SHO de derby van de Hoeksche Waard en neemt Heinenoord met slechts één puntje uit vijf wedstrijden de rode lantaarn mee naar de Tienvoet.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.