31/01/20 CA Huracán 1-1 Gimnasia y Esgrima de La Plata

31/01/2020 21:10
CA Huracán 1-1 Gimnasia y Esgrima de La Plata
Estadio Tomás Adolfo Ducó
9.000 toeschouwers
Superliga

De wedstrijd van vandaag staat in het teken van iemand die door de Argentijnen als een god wordt gezien (Ja, er is zelfs een kerk voor). Niemand minder dan Diego Armando Maradona is de coach van de gasten en alles, maar dan ook alles, staat in het teken van hem. De thuisploeg is Huracán, dat voornamelijk bekend staat om zijn mooie stadion. Uiteraard worden wij weer netjes opgehaald bij het hotel door onze eigen chauffeur en zijn we keurig op tijd.

Nog ver voor de aftrap wordt er extra tijd uitgetrokken voor Maradona.
De beste man gaat ondertussen zodanig langzaam dat hij pas na een minuut of 10 op zijn troon zit en we veel te laat aan de wedstrijd beginnen.
Eenmaal begonnen kunnen we het meteen explosief noemen. Gómez krult de bal na anderhalve minuut heerlijk in de hoek en zo staat Huracán direct op voorsprong.

Nog binnen het kwartier komt Gimnasia al met een antwoord. Aguledo werkt de bal binnen en zo staat het alweer gelijk. De gasten staan onderin en dit is ook duidelijk te merken. Huracán is overduidelijk de betere ploeg, al heeft het moeite om dit uit te drukken in de score. Een kopbal eindigt op de lat en de rebound voor open doel wordt op een haar na gemist. Zo gaan we rusten met een gelijke stand.

Tegen de tijd dat Maradona heen en weer is, is het kwartier al ruim voorbij en beginnen we ook veel later aan de tweede helft. Wederom is het ‘El Globo’ dat het betere van het spel heeft. Er worden wel een aantal kansjes gecreëerd, maar het heeft er alle schijn van dat er niet meer gescoord gaat worden. Wel wordt er wederom op de lat gekopt, maar hier zal het dan ook bij blijven.

Zo eindigt deze wedstrijd in 1-1 gelijkspel. Het zit ons voorlopig nog niet mee, aangezien dit al onze vierde wedstrijd achter elkaar is die zonder winnaar eindigt. In totaal hebben we elf wedstrijden op de planning staan, dus we mogen toch hopen dat we nog een overwinning gaan zien.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.