18/09/21 VV Hardinxveld 8-0 SV Capelle

18/09/21 – 14:30
VV Hardinxveld 8-0 SV Capelle
Sportpark Sluisweg
± 250 toeschouwers
Districtsbeker Zuid I

Op een mooie nazomer dag als vandaag is het natuurlijk zonde om niet ergens langs de lijn te staan. We besluiten onze avondwedstrijd in België te combineren met een potje in de districtsbeker, dicht bij huis. Ons oog valt al snel op Hardinxveld-Giessendam en met mooie Sportpark Sluisweg, waar de plaatselijke VV om 14:30 aftrap tegen SV Capelle. De keuze is snel gemaakt.

De gastheren zijn net als de gasten van vandaag een Zaterdag Derde Klasser. Toch beginnen ze beide vanuit een hele andere uitgangspositie aan deze wedstrijd. VV Hardinxveld is koploper in de poule na een eerdere 5-0 zege op Dongen en 0-4 zege op VV Margiet. De gasten uit Sprang-Capelle hebben hun eerdere poulewedstrijden met 1-2 (tegen VV Margiet) en 7-1 (tegen Dongen) verloren en staan onderaan in de poule.

Dit krachtsverschil is ook direct zichtbaar op het veld. Het is vanaf de eerste minuut eenrichtingsverkeer richting de goal van Capelle. De gasten houden in eerste instantie nog wel stand, maar na de 1-0 is het verzet gebroken. Binnen een half uur lopen de gastheren uit naar een 3-0 voorsprong en is de wedstrijd gespeeld. Aldo Taglasacchi tekent voor de eerste twee treffers en geeft de assist voor de derde. Op slag van rust maakt Lex de Gier er nog 4-0 van.

In de slotfase krijgen de arme gasten ook nog de zeven en acht-nul om de oren. Het spreekt voor zich dat ze daarmee zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi. Hardinxveld daarentegen mag zich met prachtige cijfers (3x winst, doelsaldo 17-0) groepswinnaar noemen en bekert verder.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.