08/10/22 KVK Ninove 1-2 R. Knokke FC


08/10/22 – 20:00
KVK Ninove 1-2 R. Knokke FC
De Kloppers
± 750 toeschouwers
1e Klasse Amateurs

Na ons bezoek aan Royal Olympic Charleroi hebben wij de smaak in de 1e Klasse Amateurs te pakken, en precies een week later reizen wij wederom af naar België. Vandaag brengen we een bezoek aan Ninove, wat thuis aantreedt tegen Knokke. We arriveren ruim op tijd bij het stadion, al probeert onze Tomtom onze Ferrari nog over het fietspad te jagen voor de laatste kilometer. Dit lijkt ons uiteraard geen fantastisch plan dus voor de laatste meters gebruiken wij de benenwagen.

Aangezien we direct doorkomen uit werk, beginnen we nog voor het stadion al met een Belgische hamburger. In tegenstelling tot vorige week valt deze wel in de smaak en lopen wij door voor onze kaartjes. We betalen er twee, maar krijgen gek genoeg drie kaarten in onze handen gedrukt. Nou maakt dit in principe niet schrikbarend veel uit, maar bij ieder kaartje krijg je een gratis coupon voor een pint. Dit vinden wij uiteraard wel boeiend en gierig als we zijn houden wij dan ook onze monden dicht. We benutten de coupons meteen en nemen plaats langs de lijn.

Het voetbal dat op de mat wordt gelegd is leuk om naar te kijken, zonder dat er echt grote kansen ontstaan. De thuisploeg is dit seizoen gepromoveerd naar de 1e Klasse Amateurs en doet het op de ranglijst voorlopig beter dan Knokke, maar op het veld zijn de twee ploegen aardig in evenwicht. Vlak voor rust ontstaan de eerste grote kansen pas maar een doelpunt zal er in de eerste helft niet vallen.

Het begint toch wat kouder te worden langs de lijn dus we beginnen de tweede helft binnen. Zoals wel vaker in België kunnen we makkelijk plaatsnemen aan het raam en de wedstrijd vanuit de kantine aanschouwen. We plannen alvast ons schema wat vooruit en zien tussendoor dat er op het veld vrij niet al te veel gebeurt. Nadat we de planning rond hebben nemen wij weer plaats langs het kunstgrasveld. Met nog een half uur op de klok spreken wij, net zoals vorige week, de 0-0 alvast uit.

We zijn nog niet volledig uitgesproken of Amadu Jalloh zet de gasten uit Knokke op voorsprong. Zoals wel vaker was een doelpunt precies datgene wat de wedstrijd nodig had en binnen een mum van tijd trekt Gabriel Nzembele de stand alweer gelijk. Wij zetten het sportpark maar eens goed op de foto en komen na ons rondje uiteindelijk uit op de lange zijde. Tegen de tijd dat we stil staan krijgt Knokke een vrije trap op een mooie plek en deze wordt uitstekend binnengeschoten door Yoshi Mariën. Zo gaan de gasten er vandaag met de drie punten vandaar en verlaten hiermee de degradatiezone.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.