28/01/23 DSVP 0-0 Oliveo

28/01/23 – 14:30
DSVP 0-0 Oliveo
Sportpark De Groene Wijdte
± 1.000 toeschouwers
3e Klasse C Zaterdag

Voor het eerst in de geschiedenis staan de Pijnackerse buren DSVP en Oliveo tegenover elkaar in competitieverband. Een duel waar vooraf veel om te doen is. In het verleden troffen beide ploegen elkaar wel eens in de beker en werden vooraf de nodige ludieke acties uitgehaald. Het bestuur van beide verenigingen riep daarom nu ook op dit achterwege te laten en geen dingen van de andere club te beschilderen of te ontvreemden. Een oproep waaraan, zover wij kunnen zien, gehoor is gegeven.

Beide ploegen zijn ook nog eens de nummer twee en één van de 3e klasse, wat de verwachtingen voor dit duel nog meer opvoert.
Verwachtingen die eigenlijk niet helemaal uit zijn gekomen helaas. Zowel op als naast het veld was het vrij matig. Aan de zijde van DSVP werden er wat rookpijlen de lucht in geschoten, maar dit ging niet tegelijk waardoor het echte effect uitbleef. Ook Oliveo had slechts enkele fakkeltjes bij zich.
Deze trend zet zich voort op het veld. Beide ploegen zijn duidelijk meer bezig met niet verliezen in plaats van winnen.

Het eerst deel van de wedstrijd lijkt de thuisploeg de baas, maar ook Oliveo weet gevaarlijk te worden, onder andere via een vrije trap. De rest van de wedstrijd kunnen we eigenlijk in een paar zinnen af doen. Het spel golft op en neer. Beide ploegen vallen wel aan, maar echte kansen ontbreken aan beide kanten. Geen van beide ploegen maakt echt aanspraak op de overwinning en die krijgen ze allebei dan ook niet.
Oliveo handhaaft zich aan kop. DSVP zakt naar de derde plaats omdat Zwarte Pijl wel weet de winnen en de gastheren van vandaag dus passeert.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.