26/10/15 Club Brugge KV II 2-3 RSC Anderlecht II

Club BruggeAnderlecht26/10/15 – 19:30
Club Brugge KV II 2-3 RSC Anderlecht II
Stadion Schiervelde
± 100 toeschouwers
Jupiler Pro League Beloftes

Maandagavond, half acht, in Roeselare. Je bedenkt het niet, maar we zijn er toch. In het Schiervelde Stadion van KSV Roeselare treden de beloftes van Club Brugge aan tegen die van de gehate rivaal uit Brussel; Anderlecht. Het laatste bezoekje aan Blauw-Zwart dateert alweer van een tijdje terug en dus trokken we dwars door de avondspits richting Roeselare waar we net op tijd aankwamen.

North Fanatics hadden een grote pyro-actie in een verder nagenoeg verlaten stadion. Op de hoofdtribune zaten een paar plukjes mensen maar verder was er niemand te zien. Ondanks dat wat het dankzij NF zeer sfeervol vanavond in Roeselare.

Afgelopen weekend ging de hoofdmacht van de Bruggelingen onderuit in Brussel tegen Anderlecht, dus ze zinspeelden op revanche. Dit pakt echter anders uit. Na een kwartiertje komen de Brusselaars op voorsprong vanaf elf meter. Brugge probeert vervolgens aan te vallen maar het is niet scherp in de afronding. Vlak voor rust is het dan eindelijk raak, 1-1 via Pierre Fonkeu.

Na rust start Club echter net zo belabberd als in de eerste helft. Het duurt slechts vijf minuten voordat Paars-Wit, vandaag spelend in fluoriserend geel, weer op voorsprong komt. Een schot van randje zestien wordt van richting veranderd en laat Bolat kansloos.
Gelukkig voor de aanwezig Brugse supporters reageert de ploeg deze keer veel adequater. Binnen een minuut ligt de gelijkmaker achter doelman Roef. Wederom is het Pierre Fonkeu.

Toch zou het Anderlecht zijn dat er met de winst vandoor gaat in Roeselare. Zo’n 10-15 minuten voor tijd komen ze wederom op voorsprong en ditmaal moet de Brugse formatie het antwoord schuldig blijven.

Paars-Wit wint van Blauw-Zwart en wij keren vanuit deze uithoek in België snel terug naar huis.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.