21/08/22 SV OSS’20 1-2 VV Gemert


21/08/22 – 14:00
SV OSS’20  1-2 VV Gemert
Sportpark de Rusheuvel
± 200 toeschouwers
Derde Divisie Zondag

Inmiddels is het seizoen weer in volle gang en ook op de lagere niveaus in Nederland wordt eindelijk weer gevoetbald. Zo besluiten wij om maar eens te gaan buurten in Oss, waar het Brabantse onderonsje tussen OSS’20 en VV Gemert op het programma staat. Even overwegen we om met een lange broek die kant op te gaan, maar uiteindelijk breekt de zon door en kunnen we wederom in onze korte broek langs de lijn staan.

Als we arriveren in Oss zien we dat de parkeerplaats van Sportpark de Rusheuvel dienst doet als opslagplaats voor de kermis die in het centrum van Oss plaats vindt. Na een klein stukje lopen bereiken we dan toch de ingang van Sportpark De Rusheuvel en nog voordat we binnen zijn beginnen we al met het maken van foto’s. Nog voordat we goed en wel langs de lijn staan hebben ze achter de bar al door dat we niet uit Brabant komen. Nadat we eenmaal onze historie hebben uitgelegd staan de wenkbrauwen nog steeds omhoog. Het begrip Groundhoppen is hier in Oss duidelijk nog niet zo bekend als dat we zouden verwachten.

Er wordt afgetrapt onder een tamelijk saaie ambiance, al heeft dit natuurlijk alles te maken met onze vuurwerkstreak van vorig seizoen. We zien dat de thuisploeg aanzienlijk beter en vooral ook feller opent dan de gasten, maar tot echte kansen komt dit helaas niet. Aan de andere kant zet Jasper Waalkens met een (waarschijnlijk houdbare) knal Gemert op voorsprong en zo blijkt weer dat een veldoverwicht helemaal niets hoeft te zeggen. Ver in de tweede helft krijgt T-Shawn Illidge de gelegenheid om de score te verdubbelen en zo lijkt Gemert hier met de drie punten aan de haal te gaan.

Vreemd genoeg vond Oss de 0-1 stand wel best maar is de 0-2 het sein om een slotoffensief in te gaan zetten. Na de nodige wissels krijgt OSS’20 de aansluitingstreffer nog op het bord, maar vlak hierna maakt scheidsrechter Kuipers er dan ook maar meteen een einde aan en gaan de drie punten mee naar Gemert.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.