24/11/13 KSC Lokeren 0-3 Club Brugge KV

24KSC Lokeren Oost-VlaanderenClub Brugge/11/13
KSC Lokeren 0-3 Club Brugge KV
Stedelijk Sportstadion Daknam
8.700 toeschouwers
Jupiler Pro League

Vanuit Sint-Niklaas was het maar een klein stukje richting Lokeren. Na een prima bevallen dubbel in Augustus, completeerde Sporting Lokeren de tweede dubbel op Belgische bodem. 

Begin deze maand stond deze wedstrijd ook al op het programma, toen in de heenronde op Jan Breydel. Drie weken later stond dezelfde wedstrijd in de terugronde alweer op het programma. De Belgische competitie gaat in een razend tempo door en is inmiddels al over de helft. Dit natuurlijk allemaal voor het verschrikkelijke gedrocht dat play-offs heet.
Club doet ondanks een matige serie van 0 op 9 in oktober nog volop mee om de bovenste plekken. Lokeren staat op de plaats waar het hoort, in de subtop/middenmoot op een prima 7e plek.

Bij Lokeren gaat het bestuurlijk gezien zeer goed. De nieuwe eigenaar heeft duidelijk verstand van zaken en luistert, in tegenstelling tot veel collega-clubeigenaren, wel naar zijn supporters. Zo herstelde hij onder meer het oude logo in ere en gaf de fanatieke aanhang hun oude vak achter de goal terug.

Sporting begon goed aan de wedstrijd. Club Brugge werd vast gezet op de eigen helft en kwam er nauwelijks aan te pas. Toch lijkt Club na ongeveer een kwartier beter in de wedstrijd te komen. Na ruim een half uur spelen was het Maxime Lestienne die de Brugse trots op voorsprong schoot. Deze klap is Lokeren geen moment te boven gekomen. Van het goede voetbal in de eerste minuten was helemaal niks meer over. Sterker nog, de rollen waren volledig omgedraaid, Club zette Lokeren volledig klem. De thuisploeg liep enkel nog achteruit. Pas na de 0-2 van De Sutter kwam Lokeren weer uit haar schulp. Het begon weer mee te voetballen maar echt in gevaar is Blauw-Zwart nooit geweest. Vlak voor tijd was het Timmy Simons die de eindstand op 0-3 mocht bepalen vanaf de elf meter stip.
Zeer tevreden keren wij dus weer huiswaarts. Het was weer een mooie dag. “Victory, wherever we may be…”

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook of abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.