15/11/14 BVV Barendrecht 2-2 VV Capelle

BVV BarendrechtVV Capelle15/11/14 – 14:30
BVV Barendrecht 2-2 VV Capelle
Sportpark De Bongerd
1.600 toeschouwers
Topklasse Zaterdag

 We schrijven half november en de eerste afgelasting dit seizoen dient zich aan. Er gaat een streep door Scheveningen – IJsselmeervogels en hiermee door onze zaterdagmiddag. Besloten wordt om dan maar weer naar Barendrecht te gaan. Daar hebben ze tenslotte een nieuwe tribune neergezet en die kunnen we mooi eens gaan bekijken dan. Hoewel we natuurlijk tegen kunstgras zijn komt het vandaag wel uit, want in Barendrecht kan, ondanks de slechte weersomstandigheden, wel gespeeld worden.

Het is de derde maal dat we deze derby bezoeken (eenmaal eerder in Barendrecht en eenmaal in Capelle) en beide malen was het niet veel. Beide malen was er geen winnaar en ook dit seizoen lijken beide teams akelig erg aan elkaar gewaagd. Barendrecht staat bij aanvang van deze derby derde met één puntje meer dan nummer vijf; Capelle.

Na een kwartier spelen komen de gastheren op voorsprong. Uit een penalty maakt verdediger Jeffrey Aarst wordt binnengeschoten. Lang konden ze er niet van genieten, want twee minuten later stond het alweer gelijk op een zeiknat De Bongerd.
Barendrecht is wel beter maar Nick van der Ploeg houdt zijn doel voorlopig schoon en de gasten hiermee in de wedstrijd. De 1-2 valt redelijk onverwachts, vlak na rust. Resultaat hiervan is dat Capelle achteruit kan leunen en gokken op de counter. De wedstrijd wordt er niet fraaier op. Effectief lijkt het wel want de 1-2 blijft lang, heel lang op het bord staan. Pas in de aller- allerlaatste secondes van de blessuretijd komt Barendrecht weer op 2-2. Direct daarna fluit de scheids af. Wederom een puntendeling in deze Rijnmond Derby.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.