09/05/15 VV Sliedrecht 3-3 VVGZ

VV SliedrechtVVGZ09/05/15 – 14:30
VV Sliedrecht 3-3 VVGZ
Sportpark De Lockhorst
± 1.200 toeschouwers
Zaterdag 1e Klasse C, Zuid I

Heinenoord op 54, Sliedrecht op 54 en Nieuw-Lekkerland op 52. De Zaterdag Eerste Klasse C ging een spannende slotdag tegemoet. Wij ging op bezoek bij VV Sliedrecht. De ploeg van onder andere oud-profs Theo Lucius en Johan Versluis, hoefde alleen maar te winnen om op z’n minst een beslissingswedstrijd af te dwingen tegen Heinenoord. Mocht Heinenoord steken laten vallen tegen het al gedegradeerde Klundert konden de blauw-witten zelfs al kampioen worden vandaag.

Met een fiets- en treincombi trokken we naar Sliedrecht. Het fraaie sportpark dat op enkele minuten van het station ligt was goed volgelopen voor deze belangrijke wedstrijd. Alle steun was dan ook welkom want makkelijk zou het, zo was de verwachting, niet gaan worden. Hoewel de Geluksvogels uit Zwijndrecht al nergens meer om spelen was het een te duchten tegenstander. Eerder in het seizoen werden de Sliedrechters nog met een nederlaag uit Zwijndrecht-Oost weggestuurd.

Met dit in gedachten startte de gastheren vandaag furieus. Al na vier minuten was het Johan Versluis die uit een corner de score opende; 1-0. Dennis Verhoef en Jordy de Jong brachten de marge nog binnen het kwartier op een uiterst comfortabele 3-0. Nu leek het enkel nog maar wachten op wat Heinenoord zou gaan doen. Maar niets was minder waar.
Vlak voor rust komt VVGZ nog terug tot 3-1 via Cromarty.

In de rust sijpelt het bericht binnen dat Heinenoord al op 0-3 staat bij Klundert dus een kampioensfeest vandaag zat er sowieso niet meer in. Wel werd al volop gesproken over de beslissingswedstrijd die zou moeten worden gespeeld op het terrein van RVVH.
Dit was echter te vroeg gejuicht. VV Geluksvogels Zwijndrecht kwam als herboren uit de kleedkamers en via wederom Cromarty en V.d. Burgh kwamen de gasten rond de zeventigste minuut op gelijke hoogte.
Even leek Sliedrecht zich te herpakken, maar het voetbal bleef slap en echt gevaarlijk werden ze niet meer. De wanhoop was voelbaar op de tribune, dit liep uit op een totale desillusie.

De wedstrijd eindigt in 3-3 en Heienoord mag de schaal in de lucht steken.
Sliedrecht moet zich gaan opmaken voor de play-offs tegen Swift, maar of dat na deze mokerslag nog een succes gaat worden valt te betwijfelen. Voor de ambitieuze Sliedrechters, die onder andere Paul Schreurwater (ex-ASWH), Reinier den Hoedt (ex-FC Dordrecht en Kozakken Boys) en Michael Potkamp (ex-FC Dordrecht en Blacktown City) al vastlegden voor volgend seizoen, dreigt het seizoen te eindigen in een totale anti-climax.

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en abonneer je op ons YouTube-kanaal, om op te hoogte te blijven van alle updates!

Dit bericht werd geplaatst in Wedstrijdverslagen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.